LIGA EVROPE: TSC dočekuje rumunski FCSB!

Ekipa iz Bačke Topole dobila je protivnika u narednoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, na današnjem žrebu koji se održava u švajcarskom Nionu.

 

 

Protivnik tima iz Bačke Topole u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće rumunski klub FCSB, pratiocima fudbala poznat pod prethodnim imenom Steaua Bukurešt. Meč je na programu 17. septembra i igraće se na Gradskom stadionu u Senti. Ukoliko TSC uspe da prođe FCSB u 3. kolu ga očekuje pobednik duela Riterai:Slovan Liberec.

Ekipa iz glavnog grada Rumunije je prethodnu sezonu završila na 5. mestu u prvenstvu i osvojila nacionalni kup Rumunije. Sa klupe je predvodi domaći trener Anton Petrea. Tim čine pretežno domaći igrači a svakako najveći uspeh kluba je titula prvaka Evrope iz 1986. kada su na penale pobedili Barselonu.

 

Vanja Uzelac

 

Jedan komentar

  1. S obzirom na ljubav koju Rumuni gaje prema manjinskom narodu u svojoj zemlji nadam se da će im neko objasniti da blue betyarsz ili kako se već ti nesrećnici nazivaju nemaju ništa zajedničko sa ljudima koji se prezivaju Filipović,Lukić,Antonić,Zec,Bursać i sl.
    Kako nesrećnici navijaju za Đuru Zeca ? Hajra Dyurika nyulika…..

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *