Lazetić na radaru Sočija

Ruski fudbalski klub Soči ponovo je pokazao veliko interesovanje za trenera TSC-a Žarka Lazetića.

Foto: FK TSC

Kako prenosi ruski „Čempionat“ interesovanje Sočija nikada nije bilo veće za trenera bačkotopolskog kluba, pa se tako Lazetić našao kao prvi izbor ruskog premijerligaša.

Prošle godine Lazetić je odbio ponudu Sočija da potpiše ugovor vredan 1.800.000 evra na tri godine, zbog tada još neostvarenog, a kasnije i ostvarenog cilja, završetak sezone na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije.

Sada, nakon pet utakmica u Ligi Evrope TSC je uzeo svega bog, a trenutno gubi u poslednjem kolu od Olimpijakosa iz Grčke čime propuštaju mogućnost da igraju nokaut fazu Lige konferencije i tako se završava njihovo učešće u evropskim takmičenjima.

Ovaj ishod povoljan je za Soči kojem je promena hitno potrebna, jer se nalazi na poslednjem mestu ruske Premijer lige. Do kraja polusezone ostalo je još samo jedno kolo, nakon kog sledi duga zimska pauza tokom koje bi aktuelni trener TSC-a Žarko Lazetić mogao da pređe na klupu Sočija.

Ostaje pitanje da li će dosadašnji trener TSC-a, nakon velikog uspeha u domaćem prvenstvu, ali ne tako velikog u evropskim ligama ostati na kormilu kluba ili će nastaviti svoju karijeru u nekoj novoj sredini.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *