KOŠARKAŠI TOPOLE LOŠOM DEFANZIVOM U PORAZ

Nakon dve startne pobede i liderske pozicije košarkaši Topole i Proletera iz Zrenjanina su odigrali derbi 3. kola 1 SLS.

Proleter je slavio pobedu rezultatom 90:73, a trijumf je ostvaren u 2. poluvremenu pogotovo u 3. četvrtini kada je domaćin ubacio čak 7 trojki i rešio ovu deonicu u svoju korist rezultatom 31:18.

Foto: Si Studio Digital

Topolčani su podbacili pre svega u defanzivi što je iskoristio domaći tim da zabeleži veoma važan trijumf u borbi za povratak u drugoligaško društvo, iako je tek početak prvenstva.

Prvo poluvreme proteklo je u ravnopravnoj igri oba tima. Finiš ovog dela utakmice je ipak pripao Zrenjanincima koji su iskoristili pad koncentracije i defanzivne nedostatke našeg tima, pre svega loše građenje i skok ispod svog koša nije iskontrolisan, pa je Proleter na veliki odmor otišao sa prednošću od 45:36.

Domaćin je prelomio meč u 3. četvrtini koju smo već opisali, a poslednji kvartal u neobaveznoj igri pripao je našim košarkašima.

U narednom kolu košarkaši Topole na svom terenu dočekuju ekipu Stare Pazove i to je velika šansa da se naši košarkaši vrate na pobednički kolosek.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *