KOŠARKAŠI PORAZOM ZATVORILI OVOGODIŠNJU SEZONU!

Košarkaši Topole su porazom okončali ovogodišnju sezonu u 1 SLS. U komšijskom dvoboju u izjednačenom meču Hajduk iz Kule je slavio rezultatom 77:72.

Nakon ostvarene pobede u prošlom kolu na gostovanju u Srbobranu koja je ujedno bila i jedina u play – offu Topolčani su i četvrtu utakmicu na svom terenu napustili pognutih glava.

Foto: Si Studio Digital

Tokom svih 40 minuta vodila se ravnopravna borba. Prvo poluvreme naši košarkaši su rešili u svoju korist minimalnim vođstvom od 36:34.

Ponovo su naši momci kao i na nekim prethodnim susretima prosuli lepu zalihu koju su stekli dobrom i požrtvovanom igrom, u ovom meču 9 poena viška.

Kuljane je služio šut pre svega van linije 6,75 dok su naši momci promašivali iz otvorenih pozicija, pa su košarkaši Hajduka zahvaljujući ovom segmentu igre prvo nadoknadili rezultatski zaostatak da bi nakon toga i poveli i sačuvali prednost do kraja utakmice.

Košarkaši Topole su ispunili cilj koji su postavili pred sebe pre početka prvenstva, a to je plasman u play – off, ali ruku na srce trebali su i morali mnogo više i bolje.

Zabeležena je samo jedna pobeda u doigravanju uz 7 upisanih poraza i na kraju prvenstvene trke zauzeto je mršavo 7. mesto na prvenstvenoj tabeli.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *