Košarka: ŽKK ,,Topolčanka“ – ŽKK ,,Beočin“ 19:63

U zaostaloj utakmici 4. kola Druge ženske lige Srbije-sever Topolčanka je dočekala ekipu Beočina najozbiljnijeg pretedenta za osvajanje prvog mesta i putnika u elitu srpske ženske košarke.

kktopolcanka2016Iskusna ekipa Beočina je bila isuviše jak protivnik za mlade igračice Topolčanke, kojima sem borbenosti ništa na ovom susretu nije polazilo za rukom, tako da je Beočin od samog početka stavio do znanja ko će u ovom susretu biti pobednik. Treba napomenuti i to da se odmah na početku utakmice povredila veoma bitna igračica bačkotopolskih žuto-crnih centar Jovana Mirosavljev, koja uz sestre Zorić i pleja Kujundžić je veoma važna za igru izabranica Mirka Kujundžića. Mirosavljev se više nije vraćala na parket do kraja susreta, pa je krajnji rezultat od 63:19 za Beočin i realan. U domaćoj ekipi niko se nije posebno istakao, dok u odličnoj ekipi Beočina bolje od ostalih su bile Ljilja Lalović i Dunja Gvero.
Topolčanka u narednom kolu gostuje u Golubincima ekipi Jadrana, a trener Kujundžić i igračice obećavaju da će se potruditi da ostvare pobedu.

Autor: Goran Medar

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *