KOMŠIJSKI DERBI BEZ POBEDNIKA!

Preokreti, penali, golovi. Sve je to obeležilo derbi između Spartaka i TSC u 28. kolu Superlige Srbije.

 

 

Obe ekipe su u meč koji je nazvan derbijem Severne Bačke ušle u najjačem sastavu. U TSC se u prvih 11 našao dvostruki strelac protiv Mačve Milićević.

 

Prvi deo pripao je domaćima koji su na poluvreme otišli sa prednošču od 1:0. Strelac je bio najbolji igrač Spartaka ove sezone, Lazar Tufegdžić. Ofanzivni vezista je realizovao najstrožu kaznu u 23. minutu.

 

Drugo poluvreme obeležili su napadi obe ekipe i dosta prilika. TSC je za samo 10 minuta preokrenuo rezultat u svoju korist. Lukić je sa bele tačke doneo izjednačenje u 64. minutu, a Zec posle manje od deset minuta dovodi goste do prednosti, iskoristivši odličnu akciju i napad po levoj strani. Kada su svi mislili da je kraj i da će TSC slaviti kao i pre dve godine rezultatom 1:2, sudija Milanović je pokazao na belu tačku treći put na meču i Lazar Tufegdžić je ponovo bio precizan. Na kraju bez pobednika.

 

TSC se nalazi na 6. mestu tabele ali čeka da Radnik i Proleter odigraju svoje mečeve jer je moguće da nakon ovog kola sklizne na 8. mesto. Sledi reprezentativna pauza, pa će ekipa iz Bačke Topole ugostiti u Senti tim Proletera iz Novog Sada.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *