JOŠ JEDNO BLEDO IZDANJE KOŠARKAŠA

Košarkaši Topole i drugi put su pognutih glava napustili teren nakon novog poraza na svom terenu u play – off takmičenju 1 SLS.

Posle ekipe Svetog Đorđa iz Žitišta i Akademik iz Srbobrana je slavio u sali OŠ “ Čaki Lajoš“ u okviru 3. kola rezultatom 68:57 i tako prikovao Topolčane na začelje tabele.

Foto: Si Studio Digital


Topolčani su jedino prvi deo igre odigrali sasvim korektno i prvu četvrtinu rešili u svoju korist rezultatom 22:18.

Akademik je iskoristio veliki pad u igri našeg tima na početku druge deonice, napravio seriju 11:0 i prvo poluvreme rešio u svoju korist 36:30.

Srbobrancima je tokom treće četvrtine bila dovoljna još jedna dobra serija da stvore 15 poena prednosti i time prelome ovaj susret koji nije zadovoljio malobrojnu publiku na tribinama. Mnogo izgubljenih lopti na obe strane i previše promašenih zicera su obeležili ovu utakmicu.

Trener Benčik je iskoristio priliku da veću minutažu ukaže bačkotopolskoj mladosti i budućnosti kluba Martinoviću, Rašeti i Iveziću koji su svoje minute provedene na terenu korektno odradili.

Do kraja prvenstva preostaje da se odigra još pet kola, ali što se tiče igre i zalaganja naših momaka, oni kao da jedva čekaju da se prvenstvo što pre okonča.

Košarkaši Topole u narednom kolu gostuju u Kuli ekipi Hajduka.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *