GOROPADNI KOŠARKAŠI ODUVALI STAROPAZOVČANE!

Košarkaši Topole nakon prvog poraza u derbiju kola u Zrenjaninu prošle nedelje vratili su se na domaći teren i u okviru 4. kola 1 SLS oduvali sa terena ekipu Stare Pazove savladavši ih ubedljivo sa 93:66.

Bila je ovo treća utakmica plavo – belih na domaćem terenu i zabeležen treći trijumf sa kojim naš tim zauzima 2. mesto na prvenstvenoj tabeli iza Proletera koji je bez poraza na vrhu.

Što se tiče same utakmice gosti su u prvom poluvremenu i uspeli da pruže nekakav otpor raspoloženim Topolčanima. Napadački orijentisani i jedni i drugi sa mnoštvom pokušaja i ubačenih trojki što pokazuje i rezultat na kraju prvih 20 minuta – 50:46.

U drugom poluvremenu rapsodija izabranika Mikloša Benčika i jedno od najboljih odigranih poluvremena u poslednje vreme. Odbrana na visokom nivou omogućila je brzu, efikasnu i lepršavu igru, u pojedinim trenutcima i egzibicionu koja je dizala publiku na noge pa je Topola veoma brzo stekla 20 poena razlike kada je utakmica i rešena.

Foto: Si Studio Digital

Kreatori nadahnute igre našeg tima ponovo su bili lucidni Igor Arnaut i Aleksa Kuridža, a odličnu partiju pružio je i povratnik u tim Miloš Savić.

Košarkaši Topole i u narednom kolu će biti domaćini. Zbog radova u sportskoj hali u Rumi zamenjena su domaćinstva, pa će Topola dočekati ekipu Slovena iz Rume koja kao i Topola iz četiri odigrane utakmice ima identičan skor 3 – 1. Ovaj susret je na programu u petak 28.10.2022. godine, a početak je zakazan za 19.00 časova.

 

2 komentara

  1. Cigo Vasovic

    Ako vam treba neko pojačanje ( da ne kažem bomba) konsultujte se sa sportskim direktrom OKK Topolcanke .

     
  2. Pa cekaj ….Gde je Medar na slici nas TOPOLSKI maneken…Kralj nase poznate Topolske petlje.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *