Goleada u Gornjem Milanovcu i pobeda TSC!

Nakon otvaranja sezone  u Senti i pobede nad Novim Pazarom, tim iz Bačke Topole ostvario je i prvu pobedu u gostima. Savladan je Metalac rezultatom 2:4.

 

Duel iz prošle sezone. Foto: FK Metalac

 

Ponovo smo videli neke izmene u početnom sastavu TSC. Babić je meč propustio zbog povrede pa je od starta zaigrao Leandro. Krsmanović se našao na levom krilu, a u napadu je izostao Stanojlović dok je Đakovac bio starter. Početak meča sa dosta šansi i domaći su poveli preko Cvetkovića već u 13. minutu. Loša reakcija odbrane TSC i pogodak glavom za domaće. U 17. minutu kapiten gostiju Tomanović se našao u izglednoj šansi i postigao pogodak za izjednačenje. Odlično proigravanje u prostor od strane Lukića. Ni dva minuta kasnije viđen je preokret. Pogrešila je odbrana Metalca i Banjac je prelepim golom loptu plasirao u mrežu. Do kraja prvog dela inicijativa Metalca, međutim rezultat se nije menjao.

 

Na početku drugog poluvremena igrači TSC su uradili isto što i u prvom delu. Postigli su dva gola za dva minuta, ovoga puta dvostruki strelac je bio Đuro Zec. Nakon toga ponovo napadi Metalca, pogađali su domaći i stativu, a u 90. minutu je Stojić smanjio rezultat na 2:4. Najbolju priliku za TSC je propustio Đakovac. Sa klupe su u redovima TSC igrali još Petrović, Stanojlović, Santrač, Vukić i Varga. Malo nakon meča je počela da kruži vest da je Nenad Lukić novi igrač mađarskog Honveda, međutim klub se još nije oglasio.

 

 

Nakon dve pobede TSC deli prvo mesto sa Partizanom i Radničkim iz Kragujevca. U narednom kolu će dočekati ekipu Kolubare iz Lazarevca. Uskoro se očekuje da klub pređe na stadion u Bačkoj Topoli, do tada će mečeve kao domaćin igrati u Senti.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *