Fudbaleri TSC počeli pripreme uz par pojačanja

Novopečeni šampion Prve lige Srbije otpočeo je juče pripreme za novu sezonu, nakon istorijskog uspeha i plasmana u Super ligu Srbije. Šef stručnog štaba bačkotopolskih plavo-belih, Zoltan Sabo, ističe da je od završetka prethodne sezone vredno radio na nalaženju novih igrača.
TSC
“Šef stručnog štaba nije odmarao za vreme kratke pauze, nego je preuzeo obaveze sportskog direktora, tražio je nove igrače da pojača tim”. Izjavio je Sabo za klupski kanal.
Takođe naglašava da je cilj sledeće sezone da se izbori opstanak, ali da je njegova lična želja plasman u plej-of Super lige.
Ekipi su se pridružili i novi igrači. Iz rumunske Čikserede je pristigao mladi Barna Antal, koji igra na poziciji levog krila. Sa prethodnom ekipom je osvojio prvo mesto u 3. ligi Rumunije i izborio plasman u viši rang. Ima 4 nastupa za reprezentaciju Rumunije do 18 godina uz 3 postignuta gola. Jedno od pojačanja je i Srđan Grabež, levi bek, koji je pristigao iz OFK Bačke iz Bačke Palanke, ekipe koja je ispala iz Super lige Srbije. Deo karijere proveo je u Slovačkoj, gde je igrao za Dubnicu i Spartak iz Trnave. Odbranu je pojačao iskusni Goran Antonić, koji dolazi iz jermenskog Alaškerta, sa kojim je osvojio titulu prvaka države.
“Poznati su mi planovi koje TSC ima u budućnosti tako da sam pretpostavio da je to trenutno najbolji klub za mene. Uslovi su kao što se vidi bolji nego u većini klubova u Srbiji”. Deo je izjave Antonića za klupski kanal.
Trener ekipe Sabo najavio je i dolazak iskusnog Janka Tumbasevića, koji je trenutno igrač Mladosti iz Lučana. Ekipu je napustilo ukupno 5 igrača: Miloš Plavšić, Miloš Milisavljević, Aleksandar Erak, Nebojša Mezei i Dejan Stojaković. Oni će karijeru nastaviti u drugim klubovima. Prvu kontrolnu utakmicu TSC će odigrati 15. juna u Subotici protiv ekipe Spartaka, dok će 20. juna otputovati u Austriju na drugi deo priprema. Početkom jula TSC će učestvovati na Mol kupu u Sekešfehervaru, gde će odmeriti snage protiv slovačke ekipe DAC, MOL Vidija i Šepšija. Nova sezona Super lige Srbije počinje 20. jula.
Prelazni rok leto 2019.
DOŠLI:
Srđan Grabež (28) OFK Bačka
Goran Antonić (28) Alaškert (Jermenija)
Barna Antal (19) FK Čiksereda (Rumunija)
OTIŠLI:
Miloš Plavšić (29)
Miloš Milisavljević (26)
Dejan Stojaković (21)
Aleksandar Erak (23)
Nebojša Mezei (28)
Autor: Vanja Uzelac
 

3 komentara

  1. E, sada znamo gde će ići novac iz budžeta opštinskog za sport!
    Bojim se da i rupe po trotoarima i lokalnim putevima ostaće nezakrpljene, a pare će ići za naše „slavne“ fudbalere!!!!
    Pitam se gde je generacija mladih fudbalera koja je potekla od bačkotopolske dece, dovodite sa strane igrače i tako „perete“ novac u svoje privatne džepove, sram vas bilo!!!! A smo kada vidimo ko je na čelu odseka za sport u opštini, glava da te zaboli – oni ne znaju da hodaju, niti su ikad bili sportisti, a kamoli da vode sport u opštini!!!!
    Ne daj Bože da tudje dete bude bolje od vašeg!!!! E u ovoj Srbiji će krenuti na bolje kada neko na vodećim položajima kaže: “ E tudje je dete bolje od mojeg i njemu treba dati šansu da nas vodi i predstavlja“ ali ovo je Srbija u blatu, a šljive su davno otišle za rakiju, pa ste „kao pijani“ glasali za ove, (samo se pitam kakvi su ti što su glasali) kada su ovi ovaki loši koje su izglasali.
    Pa braćo i sestre neka nam Bog pomogne!
    P:S: Svima treba podeliti knjigu od Arčibalda Rajsa „Čujte Srbi“ ili ti opametite se Srbi!

     
  2. Pa Tsc je pricatni klub mogu dovoditi kad i koga hoce. Dokle god je klub privatan niko se nista ne pita. A sto se tice dece,pa neki su trenirali i po 10 godina i nikad nisu napravili karijeru. Nebitno koji sport je u pitanju.

     
  3. Svi mi znamo kakav nam je fudbal u celoj Srbiji!!!!!!!
    Ma treba se okrenuti drugim sportovima u kojima smo bolji, a i najveći ološi i kriminalci su u fudbalu, setite se ili da vas podsetim ko svenije bio u srpskom fudbalu i ko sve nije imao „svoje privatne“ fudbalske klubove pa i u opštini Bačka Topola, koliko je ljudi ostalo bez posla „zahvaljujući“ tim ljudima. Deca treba da se bave sportom, ali zna se da su „nečija“ deca imala prednost nad „drugom običnom“ decom kojima su roditelji pošteni gradjani, ali bože moj ne pripadaju odredjenim klanovima severnim ili južnim da ih ne spominjem, da ne bih uvredio pošten svet. Vidite kako nam fudbaleri „donose“ medalje, ma oni su samo sve najgore a dižu ih u nebesa, a gde su ostali? Šta su uradili sem da su sa svojim menadžerima strpali u svoj džep naš novac!!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *