FK TSC sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Predragom Roganom

BAČKA TOPOLA – Fudbalski klub TSC Bačka Topola sporazumno je raskinuo saradnju sa trenerom Predragom Roganom, nakon što je u prva dva kola Prve lige Srbija ekipa zabeležila slabije rezultate od očekivanih.

„U ovom trenutku, na početku sezone u kojoj imamo veoma visoke ambicije, posle jednog remija i jednog poraza, obe strane su ocenile da je sporazumni prekid saradnje najbolje rešenje“, rekao je predsednik kluba Sabolč Palađi.
IVA_6234

Palađi je istakao da će u narednom periodu sa ekipom raditi sportski direktor Zolatan Sabo.

„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom koju smo imali sa Roganom u drugom delu prošle sezone, kao i u pripremnom periodu za ovu sezonu. Međutim, neočekivano slabi rezultati u prva dva kola, ukazali su na to da je potrebno da dođe do neke promene“, rekao je Palađi.

Zoltan Sabo je dodao da FK TSC ne odustaje od ambicije da ove sezone izbori jedno od mesta koje vode u Superligu.

„Potrudićemo se da već u narednom kolu pokažemo da imamo igru i kvalitet koji nas može svrstati u favorite. Takmičenje ima 37 kola, i verujem da ćemo u narednih 35 kola imati priliku da nadoknadimo slabije rezultate iz prva dva kola“, kazao je Sabo.

On je dodao da su svi u klubu svesni da je promena domaćeg terena i selidba u Sentu zbog izgradnje novog stadiona u Bačkoj Topoli u određenoj meri otežala zadatak ekipe, ali je izrazio uverenje da će se taj problem prevazići.

Fudbaleri TSC u subotu, 18. avgusta, izgubili su na svom terenu, u Senti, od FK Zlatibora sa 1:2, dok su u prvom kolu u gostima sa Sinđelićem igrali nerešeno.

 

2 komentara

  1. srbenda iz backe toplole

    Jos ce te se vi …………………………namenjati trenera !!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *