FK TSC produžio saradnju sa Žarkom Lazetićem

Fudbalski klub TSC danas je produžio saradnju sa šefom stručnog štaba Žarkom Lazetićem do juna 2025. godine. Novi Ugovor je potpisan u prisustvu predsednika kluba Janoša Žemberija i generalnog direktora TSC-a Sabolča Palađija.

Foto: FK TSC

Predsednik kluba Janoš Žemberi je naglasio da svi u klubu  imaju izuzetan odnos sa Lazetićem i da su pre svega zbog toga želeli da sa njim da produže ugovor.

Foto: FK TSC

„Mnogo smo želeli da imamo trenera kao što je Žarko i uspeli smo. Zaista smo puno birali, lomili se koga ćemo izabrati i mislim da je on onaj pravi, i što je najbitnije, onaj čije su ambicije iste kao i ambicije kluba. Svi želimo da napredujemo, hoćemo rezultate i gladni smo ih, a najbitnije je što smo ih ostvarili. Možda je  tajna uspeha, što imamo izuzetan međusoban odnos i isti cilj da zajednički unapredimo klub i to mi je mnogo drago. Nastavićemo kao do sada sa istim uspehom i još boljim rezultatima. Hvala Žarku što ima poverenja u nas, hvala mu što je takav, a ja u njemu zaista vidim našeg najboljeg trenera u budućnosti. Možda i najboljeg trenera u zemlji pred kojim  je velika budućnost i još jednom mu puno hvala što je sa nama potpisao ugovor“, rekao je Janoš Žemberi.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je rekao da veruje kako je cilj svakog trenera da u nekom trenutku karijere postanu deo kluba kakav je TSC.

Foto: FK TSC

„Od trenutka kada sam došao u klub osećam se stvarno fenomenalno, tako je bilo  pre tačno godinu dana kada sam došao u TSC, a tako je i danas. Produžetak saradnje je velika čast i  pre svega zadovoljstvo za mene. Nastaviću da radim u ovom klubu sa željom da zajedno ostvarimo ciljeve koje smo postavili. Najbitnije mi je što sve vreme od kada sam ovde osećam veliku podršku od strane predsednika, direktora i svih ljudi u klubu i smatram da je to presudno za krajnji uspeh. Na dobrom smo putu, mislim da smo uspeli u onome što je najvažniji za svaku ekipu, da iznedrimo dobar timski duh, igramo dobar fudbal i na dobrom smo putu da uz posvećenost i rad dođemo do ispunjenja ciljeva kako za ovu, tako i za narednu godinu. Zahvaljujem se igračima i klubu na predanom radu i svemu što smo do sada uspeli da uradimo i verujem da će godine pred nama biti još bolje i da će nam doneti puno zadovoljstva“, kazao je Lazetić.

Generalni direktor TSC-a Sabolč Palađi je izrazio uverenje da će produžetak ugovora sa Lazetićem klubu doneti još bolje rezultate.

Foto: FK TSC

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Žarkom Lazetićem. Drago mi je što u poslednje vreme beležimo dobre rezultate i što je  iza nas je polusezona u kojoj smo pokazali da na čelu sa njim idemo u dobrom pravcu. Jasno se vidi kakav fudbal igramo, koji su nam ciljevi i prepoznaje se njegov rad sa ekipom, kako na utakmicama tako i u našoj igri i kroz rezultate. Po mom uverenju svaki klub bi želeo da na svojoj klupi ima takvog mladog talentovanog trenera, a mi smo ponosni na njega. Mislim da je u našoj zemlji, a možda i šire, on je jedan od najtalentovanijih trenera. Želim mu mnogo sreće u daljem radu, a našem klubu da ostvari planirane ciljeve i da zaigramo u Evropi. Naš klub planira na duge staze, i voleli bismo da on ostane deo naših dugoročnih planova i da vodi naš tim u smeru u kome želimo. Ja mu čestitam, želim mu još bolje rezultate od ovih koje je do sada ostvario“, rekao je Sabolč Palađi.

TSC je jesenji deo prvenstva završio na trećem mestu Superlige sa 39 osvojenih bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *