FK TSC: Pred nama je jedno od najtežih gostovanja

Fudbaleri TSC u subotu, 23. jula od 21h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u 3. kolu MozzartBetSuperlige Srbije. Namera plavo-belih je da pruže maksimum, predstave se u što boljem svetlu i pokušaju da ostvare pobedu.

TSC
Fudbal Kup Srbije Season 2018-2019 Napredak v Partizan Krusevac, 13.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu da ekipu u subotu očekuje jedno od dva najteža gostovanja kakva su ona protiv najboljih klubova u ligi Partizana ili Zvezde.

„Neće biti lako, ali uvek je veliko zadovoljstvo kada igramo protiv dobrog rivala. Partizan je doveo nove igrače i novog trenera, Iliju Stolicu, koga mnogo poštujem.On je uspeo da sa manjim timom kakav je Voždovac, dominira kroz igru i dođe do dobrih rezultata. Gledajući Partizan u utakmicama koje su odigrali u pripremnom periodu, pre nego ove u prvenstvu, vidim da to pokušava i sada da uradi. Verujem da će uspeti u toj namer i ako se njegovi igrači naviknu na nove zahteve i ako dobije njihovu podršku. Ja mu želim sve najbolje, ali naravno tek od naredne nedelje“, kazao je Lazetić.

Lazetić je naglasio da se čini kako je novi osnaženi tim Partizana, sudeći po imenima koja su doveli, bolji od onog sa kojim su završili prethodnu sezonu i da TSC-u neće biti lako u subotu.

„Naravno, spremni smo za utakmicu, ponavljam da nam je najveće zadovoljstvo da igramo protiv jakih protivnika. Mislim da smo se posle prva dva odigrana kola dobro namestili. Očekujem dobru igru kao u prethodnim utakmicama, pogotovu onoj u prvom kolu, iverujem da ćemo nastaviti da idemo uzlaznom putanjom. Zadovoljan sam progresom koji smo napravili i siguran sam da ćemo nastaviti da podižemo nivo igre i u ovoj utakmici“, dodao je trener plavo belih.

Foto: Dexon Dee

Odbrambeni igrač Goran Antonić je istakao da je TSC odigrao dva dobra meča na početku sezone.

„Očekuje nas težak meč u koji moramo da uđemo sto odsto motivisani ako hoćemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Neće biti lako, ali pružićemo maksimum i nadamo se dobrom rezultatu“, rekao je Antonić

Utakmica 3. kola Superlige se igra u subotu 23.07.2022. od 21h u Beogradu, prenos je obezbeđen na kanalu Arena 1 Premium.

FK TSC je trenutno 4. na tabeli sa 4 osvojena boda koliko ima i trećeplasirani Partizan.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *