FK TSC počeo pripremni deo sezone

BAČKA TOPOLA – Ekipa TSC okupila se danas u Bačkoj Topoli na početku priprema za drugi deo sezone u Superligi, u kojoj imaju ambicije da ostvare dobre rezultate i poboljšaju plasman na tabeli.


Novi šef stručnog štaba Mladen Krstajić, koji je 4. januara potpisao ugovor sa TSC, danas će održati prvi trening sa ekipom. Ekipa će sutra proći i lekarske preglede, a u nedelju će imati dva treninga sa ekipom. Tim ritmom će se nastaviti svakodnevno u Akademiji do odlaska na drugi deo priprema.

„Krećemo u novi rad, zaista sam jedva čekao da počnemo. Srećan sam što sam došao u jednu ozbiljnu i veoma organizovanu sredinu, u klub koji je stabilan i ambiciozan“, rekao je Krstajić, dodajući da su uslovi u Fudbalskoj akademiji izuzetni.

Krstajić je istakao i da u klubu vlada jedna dobra atmosfera, da su svi motivisani da se dobro pripreme i da što spremniji započnu drugi deo sezone. „Vidim da je u klubu odlična atmosfera, što je najvažnije za dobar posao“, dodao je on.

Prema njegovim rečima, nakon priprema u Akademiji TSC, ekipa će 14. januara otići u Tursku, u Antaliju, gde će biti do 28. januara, i gde će odigrati četiri pripremne utakmice.

Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova iz 8 pobeda, 3 remija i 8 izgubljenih mečeva. To je druga sezona TSC u Superligi. U prvoj sezoni u elitnom takmičenju, TSC je bio četvrti, čime je izborio debi u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *