FK TSC: „Pobeda neće izostati ako budemo skoncentrisani“

Fudbaleri TSC Bačka Topola u četvrtak 03. avgusta od 17.55 časova gostuju u Nišu ekipi Radničkog u 2. kolu Superlige,  sa namerom da se dobrom igrom što bolje pripreme za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv portugalske Brage.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je rekao kako je ekipi TSC-a trebalo vremena da sabere utiske posle prethodne utakmice i da mu je žao što se više priča o nefudbalskim stvarima. Istakao je da je meč protiv Partizana bio sjajan i da, uz ovaj predstojeći u Nišu, očekuje da to, njegovoj obnovljenoj ekipi, bude dobra baza za ono što klubu predstoji.

„Brzo je došla druga utakmica i ulazimo u ritam. Zadovoljan sam kako smo izgledali, iako ima dosta prostora za napredak jer je odigrano tek prvo kolo. Obzirom na protivnika, tok utakmice i to kako smo došli do boda moramo biti zadovoljni. Raspored nam nije lagan i spremamo se za predstojeće tradicionalno teško gostovanje u Nišu“, rekao je Lazetić.

Šef stručnog štaba TSC-a je naglasio da  Radnički ima odličan tim, predvođen trenerom za koga se vidi da je školovan i da zna šta hoće.

„Dobro smo proučili njihove utakmice i vidimo ideju i promenu sistema. To je sada neki drugačiji, agresivniji  Radnički. Iako su izgubili protiv Čukaričkog, videlo se da su ravnopravni. Nije lako igrati na Brdu, a imali su prilike i prečke i stative i promašen penal i dosta izglednih situacija. Naš bivši golman Filipović je bio na nivou i uspelo mu je da održi Čukarički. Definitivno protivnika mnogo respektujemo i znamo kakav individualni kvalitet imaju njihovi igrači. Ne sumnjamo da nas čeka zahtevna utakmica ali verujem da smo spremni za nju i da ćemo na krilima prošlog kola imati dobar zamah za sutrašnji meč“, zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Nemanja Stojić je pred meč u Nišu kazao da gostovanje Radničkom nikome nije lako i da je pred TSC-om u svakom smislu zahtevna utakmica.

„Radnički je izuzetno kvalitetna ekipa sa sjajnim pojedincima koji u svakom trenutku utakmice mogu da naprave razliku. Iako u prošloj sezoni rezultatski nisu opravdali igrački kadar, sigurno će to pokušati da isprave u novoj. Maksimalno smo spremni i očekujemo težak duel u kome ćemo dati  sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat“, kazao je Stojić.

Utakmica Radnički – TSC  igraće se u četvrtak 03. avgusta od 17.55h časova, na stadionu Čair u Nišu. Prenos je obezbeđen na kanalu Arena 1 Premium.

TSC se posle prvog kola, u kome je  remizirao sa Partizanom, nalazi na 7. mestu tabele sa 1 bodom, dok je Radnički posle poraza od Čukaričkog 15. na tabeli.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *