FK TSC: Obaveštenje za navijače!

FK TSC obaveštava svoje navijače da će na utakmici Lige Evrope protiv Frajburga, koja se igra u četvrtak, 26. oktobra u 18.45 časova na TSC Areni u Bačkoj Topoli, zbog kazne koju je odredila Disciplinska komisija UEFE, kapacitet stadiona biti smanjen za 420 mesta.

Zabrana se odnosi na SVE sektore na tribini JUG uključujući: D1, D2, D3, D4 i D5.

Važno nam je da zajedno prevaziđemo ovu situaciju, pa ćemo uložiti sve napore da navijače iz ovih sektora rasporedimo na druga slobodna mesta.

Molimo navijače koji su kupili ulaznicu za ovu utakmicu i pomenute sektore, da se prijave na listu čekanja na e-mail adresu: [email protected].

U krajnjem slučaju, cena ulaznice će biti refundirana od strane našeg kluba, za sve one koji zbog ovih ograničenja, ne budu u mogućnosti da prisustvuju utakmici.

Apelujemo na sve navijače da se ne ponove situacije koje su dovele do zatvaranja dela stadiona.
Umesto toga, pozivamo Vas da svoju energiju i ljubav prema TSC-u usmerite isključivo na pružanje podrške našim igračima.

Neka naša zajednička strast za fudbalom ostane nepromenjena i doprinese nezaboravnoj atmosferi na TSC ARENI!

Hvala Vam na razumevanju i vernosti prema FK TSC. Vaša podrška nam je neizmerno važna i zajedno ćemo prevazići sve izazove koji nam se postave.

 

Jedan komentar

  1. topolac ..ljuti

    Pa što ne kažete ZAŠTO ste kažnjeni!Da nije zbog rasistićkih povika ..cigani cigani???Pa to su vaši PLAĆENI navijaći!Tzv … betyari…(moš misliti) navijače koji dobija 50 eura a onaj serfezi 100 eura!!,,,iskreno sumnjam da će objaviti komentar… ZNAM zbog čega to kažem!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *