FK TSC: Najava revanš utakmice protiv Olimpijakosa

Na TSC Areni će se danas, 5. oktobra od 18.45 časova odigrati još jedna istorijska utakmica za TSC.

Ekipa u 2. kolu grupne faze Lige Evrope dočekuje grčki Olimpijakos uz obećanje da će pred domaćom publikom pružiti svoj maksimum i biti dostojan protivnik favoritu iz Pireja.

FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je na današnjoj konferenciji za medije, pred utakmicu protiv Olimpijakosa, naglasio da zna koliko su kvalitetan klub i koliko dobrih igrača imaju.

„Izdvojio bih samo Stevana Jovetića koga smatram jednim od najboljih igrača sa ovog područja. On, uprkos svih povreda koje je imao, igra na top nivou. Jedan je od najboljih ljudi iz fudbalskog sveta sa kojima sam igrao  i koje poznajem i ovom prilikom bih samo na njega skrenuo posebnu pažnju“, rekao je Lazetić.

On je dodao i da su u klubu izanalizirali igru protivnika i da su svesni činjenice da Olimpijakos ima 47 osvojenih titula.

Žarko Lazetić, Foto: FK TSC

„Pogledali smo sve njihove utakmice i dobro smo se spremili. Po iskustvu i broju osvojenih trofeja ispada da mi i ne treba da izlazimo na teren. Ipak, svaka utakmica nosi nešto što se zove 11 na 11 i mi to iskustvo ne možemo da kupimo, mi ga sada stičemo, uzimamo i prisvajamo i želimo da kroz njega pokušamo da dođemo do pobede“, kazao je Lazetić i zaključio:

„Naravno da je Olimpijakos favorit i da su opasni i sa loptom i u organizaciji napada. U svojoj ligi su navikli da igraju  protiv niske zone i uvek su na 60-70 odsto u posedu lopte. Imaju puno završenih akcija, šuteva  na gol i igrača između linija koji mogu da naprave višak u igri jedan na jedan, ali mi ćemo probati da ih odaljimo od gola i na taj način pokušamo da dođemo do prilike za dobar rezultat“.

Odbrambeni igrač Josip Ćalušić  je naglasio da su svi u ekipi spremni, motivisani i nestrpljivi da utakmica počne.

Foto: mozzartsport.com

„Moja ozleda je sanirana u najkraćem mogućem roku, tako da sam spreman da dam sto odsto na terenu i pomognem ekipi da se suprotstavi favorizovanom protivniku“, rekao je Ćalušić.

Utakmica 2. kola Lige Evrope TSC-Olimpijakos se igra 05.10.2023. na TSC Areni  u Bačkoj Topoli od 18.45h.

Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *