FK TSC: “Borićemo se da sva tri boda ostanu kod nas”

Fudbalski klub TSC u subotu 26. avgusta  od 18h na svom stadionu TSC arena, dočekuje ekipu IMT-a iz Beograda u 5. kolu Superlige, sa željom da ostvare još jednu pobedu u nizu.

Šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić je rekao da se njegov tim dobro pripremio i analizirao protivnika. Istakao je da su se Stojić i Đakovac vratili, tako da su, osim Vulića koji je na kratkoj poštedi, svi ostali igrači spremni za duel protiv novajlija u najvišem rangu takmičenja, IMT-a.

„IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da su novi u Ligi. Dobro su se adaptirali i igraju sa mnogo samopouzdanja. Pobedili su Čukarički sa tri gola razlike, što se desilo eventualno samo Zvezdi. Organizovani su u svakoj fazi igre, a to pokazuju i statistički podaci. Posle Zvezde, oni su uz nas dali najviše golova u ligi. Izuzetna su ekipa za šta je sigurno zaslužan moj kolega koji ih dugo vodi i dobro poznaje prilike“, kazao je Lazetić.

Trener TSC-a smatra da je veliki kvalitet protivnika taj što deluje da nemaju problem sa motivacijom i preveliki respekt prema protivnicima, tako da će njegova ekipa morati da bude na gornjoj granici svojih mogućnosti kako bi ostvarila pobedu.

„Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo puno prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo još. Nedostajali su nam neki igrači, puno smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet“, rekao je Lazetić i dodao:

„I na predstojećoj utakmici ćemo morati da budemo organizovani i čvrsti na sredini terena, dobar start nas neće uspavati. IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo prava na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat.“

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković je pohvalio IMT kao izuzetno dobru ekipu i naglasio da će utakmica sigurno biti teška.

„Pobedom protiv Čukaričkog u prošlom kolu su pokazali kvalitet i neće nam biti lako. Ipak, igramo na svom stadionu i daćemo sve od sebe da pobedimo“, rekao je Cvetković.

Utakmica se igra u subotu 26. avgusta  od 18.00 sati, na TSC areni u Bačkoj Topoli. Prenos utakmice je obezbeđen na kanalu Arena Sport 6.

TSC je trenutno 2. na tabeli sa 10 osvojenih bodova, dok jeIMT odmah iza, 3. na tabeli sa 7 bodova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *