FK Solunac: Test po meri

Ekipa FK Solunca odradila je do sad najjaču proveru za nastavak prolećnog dela takmičenja. Ugošćena je ekipa FK Tavankut iz Tavankuta.

Rezultat na kraju utakmice bio je 2 prema 1 za goste, a jedini strelac za domaću ekipu bio je kapiten Đorđe Jerkovic. Pogotke za gostujuću ekipu postigli su Juhas i Tumbas.

„Ono što me raduje jeste da su moji momci danas pokazali, pre svega, želju i karakter, kao i fizičku spremu da protiv jedne izuzetno dobre ekipe odigraju veoma dobro. Bliži se prvenstvo i mi tempiramo formu u ove preostale tri nedelje pred start drugog dela. Igrači su prošli najgori deo priprema u fudbalskom smislu, sada je ostalo dodatno uigravanje ekipe“, izjavio je Rašeta, trener domaće ekipe.

FK Solunac se zahvaljuje gostujućoj ekipi na podršci, pre svega treneru gostujuće ekipe Nenadu Todoroviću, dugogodišnjem prijatelju.

Igrač domaće ekipe Dušan Paripović navodi da je utakmica bila veoma zahtevna. „Kao ekipa dobro smo parirali odličnoj ekipi iz Tavankuta. Ostalo nam je još par nedelja do početka drugog dela prvenstva i potrudićemo se da se što bolje uigramo i spovedemo ono što šef od nas očekuje.“

„Kao i uvek, naši navijači zaslužuju da budu ispoštovani, a mi se trudimo da njihovo vreme provedeno na tribinama ne bude uzalud“, izjavio je kapiten Jerković nakon utakmice.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *