FK Solunac poziva na proslavu šampionske titule!

Fk Solunac poziva sve ljude dobre volje, sve prijatelje kluba, naše verne navijače, sve one koji su bili uz klub, i sve zainteresovane da prisustvuju utakmici protiv Fk Đurđina u nedelju 11.06.2023. od 17:30 časova, na stadionu Jovan Jerković Joca u Karađorđevu, i da zajedno sa nama proslave šampionsku titulu Područne fudbalske lige i plasman u viši rang takmičenja odnosno Vojvođansku ligu Sever.

Nakon utakmice Područni fudbalski savez će uručiti pehar pobedniku lige, i čast će nam biti da ga podignemo sa Vama, zajedno. Verovali ste u nas, bodrili nas i bili sa nama i kad je bilo teško i sada kada ispisujemo istoriju. Mnogo nam znači Vaša podrška, i znamo da će te biti uz nas i sledeće sezone. Neizmerno Vam hvala na svemu tome.

Nakon dodele pehara, Fk Solunac će organozivati večeru u Domu kulture u Karađorđevu, uz živu muziku. Uprava kluba poziva sve, da zajedno proslavimo ovaj neverovatan uspeh naših sjajnih momaka koji su sve ovo izneli na svojim plećima, koji su pokazali kako se igra i bori za klub čiji grb nose na grudima, i koji su ostavljali srce na terenu. Pokažimo im da znamo da cenimo sav njihov trud i zalaganje. Zato dođite svi i Vašim prisustvom uveličajte ovaj divan trenutak.

Samim plasmanom Fk Solunca u Vojvođansku ligu, opet ćemo imati jedan opštinsko-komšijski derbi sa Fk Bajšom gde će gledaoci sigurno moći da uživaju u kvalitetnom fudbalu.

Takođe, Fk Solunac bi želeo da čestita fudbalskom klubu TSC na istorijskom plasmanu, vicešampionskom mestu Super lige Srbije i kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je ogroman uspeh, naravno našim sjajnim o hrabrim košarkašicama Topolčanke na plasmanu u prvu ligu Srbije nakon 29 godina, i našem velikom komšijskom rivalu, fudbalerima Tomislavaca na plasmanu u Područnu ligu Subotice, koji su sazlužili i mnogo ranije. Veliki uspeh za našu malu sportsku opštinu. Svim ovim klubovima želimo mnogo uspeha u narednoj sezoni i da nastave sa sjanim rezultatima, da budu srećni i zadovoljni onim što rade i da uživaju u tome.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *