FK Solunac ubedljivi pobednik derbija!

U derbiju međuopštinske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran, ekipa FK Solunac iz Karađorđeva sjajnom igrom pobedila je ekipu FK Proleter iz Negoševa rezultatom 5:1.

Fudbaleri FK Solunca u ovaj meč ušli su sa željom da pobede, što su i uspeli uz izvanrednu podršku domaćih navijača.

Goleadu je otvorio najbolji pojedinac meča Dušan Paripović uz asistenciju kapitena Jerkovića. Sjajna akcija iz kornera i prelep šut Paripovića poslali su loptu pravo u rašlje protivničke ekipe.

Mladi napadač Kolundžija neizostavan je kada je reč o postizanju golova, pa je tako het-trikom na ovom meču pokazao da je veliki potencijal kluba. Pogodak za ubedljivu pobedu domaćih protiv FK Proletera postiže Jerković svojim majstorskim lobom.

U samoj završnici utakmice gostujuća ekipa postiže gol akcijom iz kornera i pogotkom Zeca.

„Prezadovoljan sam odnosom svojih igrača, karakterom i željom za pobedama. Pred ovakvom publikom ne možeš da izađeš na teren i da ne daš svoj maksimum“, izjavio je trener domaćih Rašeta.

„Lopta i igra su danas bile pod mojom kontrolom. Drago mi je zbog publike što smo pokazali da smo najbolja ekipa ove lige i bez liderske pozicije“, ističe najbolji igrač utakmice Dušan Paripović.

 

Jedan komentar

  1. Krsto nemoj I ovoga puta da me izostavis iako Sam bio Miran ko bubica pozz

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *