DVA GOLA LUKIĆA ZA POBEDU NAD RADNIČKIM!

Pred oko 1000 gledalaca na Gradskom stadionu u Senti, viđen je derbi između dve bodovno izjednačene ekipe. Nakon niza od četiri meča bez pobede, TSC je slavio u duelu sa niškim Radničkim golovima napadača Nenada Lukića u drugom poluvremenu.

 

 

U prvom poluvremenu izjednačena igra i rezultat 0:0. Najbolju šansu za domaćina propustio je Silađi koji je sa pet metara šutirao pored gola. Napadač gostiju, Stefan Mihajlović, pokušao je udarcem sa distance, ali je njegov šut odbranio golman Filipović.

 

TSC je brzo nakon početka drugog dela igre došao do prednosti. Babić je centrirao loptu u kazneni prostor, Silađi šutirao glavom, a Milićević odbijenu loptu prosledio do Lukića koji je glavom poslao u mrežu. U 80. minutu Babić je poslao dugu loptu sa svoje polovine, Silađi je prosledio Lukiću koji sa polovine terena uspeva da dođe do protivničkog gola i matira golmana Petrovića.

 

Ovom pobedom ekipa iz Bačke Topole zadržala je 5. mesto na tabeli. U narednom kolu TSC će ponovo biti domaćin u Senti kada će dočekati ekipu Voždovca. Ove dve ekipe susrele su se u prvom kolu prvenstva, kada ja TSC slavio 1:2 golovima Tomanovića i Silađija.

 

 

POSTAVE:

 

TSC: Filipović, Varga, Babić, Skopljak, Grabež, Tumbasević, Tomanović, Duronjić (Rovčanin), Milićević (Antonić), Silađi, Lukić (Šinković).

 

Radnički Niš: Petrović, Ostojić, Todorovski, Đorđević Stefan (Stevanović), Pantelić, Noma, Sulaka (Haskić), Jirka, Knežević, Mihajlović (Meleg), Đorđević Lazar.

 

Autor: Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *