DUPLA TITULA U TOMISLAVCIMA!

Posle seniora Fk „Tomislavci“ koji su na dominantan način osvojili titulu bez izgubljene utakmice tako su i mlađi petlići u Međuopštinskoj ligi osvojili titulu sa skorom od 14 pobeda i samo 1 porazom na 15 utakmica!

Tomislavci su pokazali u obe selekcije da se kvalitetnim radom, zalaganjem i ulaganjem mirno u tišini može doći do uspeha!

„Tokom cele sezone smo pokazali da smo jedna kvalitetna i zdrava družina sa jednom fenomenalnom atmosferom kako u svlačionici tako i van nje i što se na kraju sve to prenelo na teren. Završiti sezonu bez ijednog poraza je jako teško, a mi smo to uspeli! Zahvalio bih se pre svega upravi kluba i naravno našim momcima koji su svaku utakmicu dali više od svog maksimuma i na kraju su bili nagrađeni za svoja zalaganja! Idemo na zasluženi odmor, a posle nastavljamo gde smo stali!“ – izjavio je direktor kluba Ljubomir Nedić.

„Posle seniora drago mi je što su i naše mlađe selekcije u svojoj prvoj sezoni zauzele prvo mestu. Iako nam u mlađim selekcijama rezultat nije na prvom mestu lepo je kada ostanete negde zapisani da ste napravili neki uspeh. Bila je ovo naporna sezona kako za upravu kluba tako i za seniore i našu školu fudbala i mislim da smo svi nagrađeni zbog velikog truda i rada u klubu. Treniraćemo još 15 dana i posle toga idemo na pauzu gde ćemo praviti planove za sledeću sezonu! Želeo bih da se zahvalim svima koji su bili uz nas tokom cele godine bez njih nista ne bi mogli da uradimo!“ – izjavio je koordniator Škole fudbala Nedić Nedo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *