Danas na gradskom stadionu: TSC – Teleoptik

Fudbaleri TSC Bačka Topola danas, 27. aprila, u 16.30 na svom terenu dočekaće ekipu Teleoptika, u 24. kolu Prve lige Srbija, uvereni da imaju snage i motiva da nastave pobednički niz i učvrste poziciju pri vrhu tabele.

„Svesni smo šta nas očekuje sutra. Dolazi nam u goste najmlađa i najtalentovanija ekipa, nasuprot nama, koji smo najiskusniji. Upravo u tome mi tražimo svoju priliku. Želimo da krunišemo ove dobre igre još jednom pobedom“, rekao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Odbrambeni igrač Dragan Svitić dodao je da se Teleoptik sastoji od mladih i talentovanih igrača, željnih dokazivanja, ali je istkao da je TSC klub na zdravim temeljima.

“Mi smo iskusna ekipa koja je pokazala da zna da se takmiči i da pomrsi račune bolje rangiranim ekipama. Daćemo sve od sebe da zabeležimo novu pobedu”, kazao je Svitić.

Napadač Aleksandar Davidov istakao je da je ekipa svesna šta ih očekuje, ali da veruje u trijumf svog tima.

“Očekujem otvorenu utakmicu, sa dosta šansi. Trudićemo se da opravdamo poverenje stručnog štaba i naših navijača”, rekao je Davidov.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC.

U prošlom, 23. kolu, ekipa TSC je u gostima Dinamu u Vranju slavila je sa 2:0. pa se TSC trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 38 bodova iz 10 pobeda, osam remija i pet poraza. Protivnik TSC u 24. kolu, zemunski Teleoptik je 10. na tabeli sa 29 bodova. U jesenjem delu sezone, Teleoptik je na svom terenu pobedio TSC sa 2:0.

Utakmica TSC – Teleoptik igraće se u nedelju od 16.30 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion je besplatan, a navijači koji žele da kupe ulaznicu po ceni od 150 dinara dobiće na poklon jastuče sa oznakama kluba, za sedenje na tribinama.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *