Da li će i treća biti sreća?

Ako se po jutru dan poznaje OKK Topolčanka potpuno spremna i sa velikim ambicijama ulazi u prvenstvo 2. ŽLS koje startuje u subotu gostovanjem u Beogradu ekipi Radničkog.

Foto: Si Studio Digital

Topolčanke su tokom priprema imale i četiri provere sa veoma jakim i kvalitetnim rivalima. Učestvovale su na jakom međunarodnom turniru u Kečkemetu i osvojile 2. mesto. Šlag na tortu bio je poziv našeg najtrofejnijeg kluba i osvajača Lige šampiona Crvene Zvezde da odmere snage, što je svakako bila velika čast za sve u klubu, kao i za naš grad.

Najveća snaga kluba biće što su sve devojke iz prošle sezone ostale na okupu, izuzev Ivane Curaković, a ambiciozna nova uprava kluba pojačala je tim sa još tri nove igračice.

Foto: Si Studio Digital

Stigle su Jovana Đurić iz ŽKA i Dunja Zorić iz redova Stare Pazove, a u smiraj prelaznog roka eksplodirala je bomba. Najbolji strelac lige prošle sezone i bivša kadetska reprezentativka Srbije Aleksandra Mužević zadužila je žuto – crni dres. Inače radi se o ćerki legende bačkotopolske ženske košarke Renate Kardoš, udata Mužević, koja danas živi i radi kao trener u Staroj Pazovi.

„Iako sam u OKK Topolčanku došla sa zakašnjenjem, devojke su mi pomogle da se uklopim u sredinu i prilagodim načinu rada u klubu. Atmosfera je super i svi jedva čekamo da prvenstvo počne. Zbog mog kasnijeg dolaska stičem pravo igranja od drugog kola, pa će to ujedno biti prilika da se predstavim pred domaćom publikom“ – istakla je za naš portal Aleksandra Mužević.

Foto: Si Studio Digital

Pred start prvenstva i gostovanje u Beogradu trener Dejan Šegrt je izneo svoja očekivanja: „Pre svega da izrazim zadovoljstvo i pohvalim upravu i sve ljude u klubu koji su pomogli na bilo koji način da uspešno sprovedemo pripreme, angažujemo pojačanja i budu nam vetar u leđa. Spremni i silno motivisani dočekujemo start prvenstva i nadamo se najboljem. Cilj je zajednički, a to je plasman u Prvu ligu nakon 28 godina. U svoje ime i ime devojaka obećavam da ćemo dati svoj maksimum i pozivam najbolju bačkotopolsku publiku da nam kao i u prethodnim sezonama bude šesti igrač i vetar u leđa.“

Topolčanka u subotu od 13.00 časova otvara novu sezonu na gostovanju u Beogradu protiv ekipe Radničkog sa Crvenog Krsta.

 

Jedan komentar

  1. Srecno u novoj sezoni!!

    Slika je nekompletna nedostaje Sportski DIREKTOR neko ko je realizovao sve ove transfere . G.M.
    Molim Vas da ga ubacite fotosopom.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *