BEZ GOLOVA SA RADOM!

U 21. kolu Superlige Srbije TSC je dočekao ekipu Rada. Inicijativa domaćih ali bez realizacije, te na kraju remi bez golova.

 

 

Debitovao je Mladen Krsajić na klupi TSC pobedom u derbiju na gostovanju Vojvodini i time priredio veliko iznenađenje. Takođe je TSC uspeo da sačuva mrežu što je bila retkost u prethodnom delu sezone. Ovoga puta ponovo je mirovala mreža domaćih, ali su ostali bez postignutog gola. Postava je izmenjena u odnosu na utakmicu sa Vojvodinom, umesto Tomanovića se u prvih 11 našao Dejan Milićević. Prva šansa je bila za gostujuće igrače, kada je Andrija Kaluđerović, igrač poreklom iz Bačke Topole, pokušao da lobuje golmana Filipovića. Rad je pokušavao da napadne po krilima i igra visok presing. Domaći su držali posed lopte ali je izostala završnica. Na poluvremenu 0:0.

 

Trener domaćih je pokušao da osveži sastav ubacivši u igru ofanzivnijeg Đakovca umesto Santrača, Duronjića umesto Stanojeva. Najbolje šanse za TSC su propustili Milićević, koji je na asistenciju Lukića izašao sam pred gol Kahrimana i šutirao pravo u njega, Lukić čiji šut je prozujao iznad prečke i Đakovac, koji je volej udarcem promašio okvir gola. Pred kraj je zaigrao domaći tim sa dva napadača, Đokić je ušao umesto Tumbakovića. Rad je drugo poluvreme igrao izuzetno defanzivno i sigurno će gostujući igrači biti zadovoljni bodom. Nakon nekompletiranog 21. kila TSC je sedmi, ali može pasti sa te pozicije ukoliko pobede ostvare Radnički Niš, Voždovac ili Radnik. TSC će u narednom kolu već u utorak gostovati u Užicu ekipi Zlatibora iz Čajetine.

 

Vanja Uzelac

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *