BASKET 3X3 TURNIR U PETAK NA TRGU

Turnir u basketu 3×3 Prvenstva Srbije za juniore i seniore, u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, uz pomoć Opštine Bačka Topola odnosno Sportskog saveza opštine Bačka Topola, održaće se 23. jula (petak) na Manifestacionom trgu u Bačkoj Topoli.

U toku su prijave. U pitanju je zvaničan turnir  koji se po prvi put održava u našem gradu.

Roda Prvenstvo Srbije održava se širom Srbije. Prošle godine u 28 gradova organizovana su 33 turnira.

Pobednik dobija priliku da bude deo završnog turnira na Trgu republike u Beogradu.

Kako i dolikuje zemlji evropskih i svetskih vladara u basketu, 3×3 liga Srbije godinama unazad je kotirana kao najbolja na svetu na FIBA rang listi.

Organizatori ove godine očekuju kvalitetan i atraktivan basket ekipa iz cele Srbije, a istovremeno pozivaju sve domaće i ekipe iz okoline da se prijave i odmere snage pod obručima sa drugim ekipama.

Igraće se na dva terena sa specijalnom podlogom, a biće organizovan blok posebno za juniore i seniore.

Početak turnira je zakazan za petak od 11 časova, u slučaju lošeg vremena organizator će blagovremeno obavestiti o promeni lokacije.

Prijave mogu da se obave putem interneta na zvaničnoj stranici FIBA 3×3, https://play.fiba3x3.com/events  ili putem telefona 061/680-87-42.

Kotizacija po ekipi je, za seniore 5.000 dinara, dok je za juniore 2.000 dinara. Ukupan nagradni fond je 120.000 dinara, a finalisti će dobiti i sportsku opremu.

 

 

Jedan komentar

  1. Ovako nešto može da se desi samo ako neko sa strane organizuje. Ovi sa lokala nisu sposobni ništa da organizuju.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *