Perutnina Ptuj Topiko u Bačkoj Topoli zapošljava!

Foto: Perutnina Ptuj

Grupa Perutnina Ptuj je međunarodna grupa kompanija sa više od 3700 zaposlenih. Delujemo u okviru MHP Grupe, koja je naš jedini vlasnik i jedna je od vodećih međunarodnih grupa u prehrambenoj industriji, kao i jedan od najuspešnijih proizvođača živinskog mesa u Evropi.

Perutnina Ptuj Topiko kao regionalni lider u industriji proizvodnje i prerade živinskog mesa konstantno ulaže u infrastrukturu, tehnologiju i u ljude. Put kojim idemo zavisi od profesionalaca koji su deo našeg motivisanog tima. Upravo zato Vas pozivamo da nam se priključite i postanete deo naše uspešne priče.

Nudimo:

 • Ugovor za stalno od prvog radnog dana
 • Odličnu i redovnu zaradu
 • Organizovan prevoz

Prijave na telefon 064 8172600 i [email protected].

 

4 komentara

 1. E kad bi bio prevoz iz Subotice odmah bi radila …radila sam kod njih dve nedelje za vreme mog godišnjeg odmora i podsetilo me na rad u klanici u Madjarskoj gde sam provela više godina …samo je šteta što nemaju neki prevoz odavde …

   
 2. Sasvim je u redu objaviti o kojim radnim mestima se radi, koliko je radno vreme, da li se radi u smenama ili ne, i naravno ono najbitnije, koja je očekivana nadoknada za dati posao. Tako bi barem trebao da izgleda jedan ozbiljan oglas za posao, jedne ozbiljne međunarodne kompanije poput „Perutnine Ptuj“ koja zapošljava više od 3700 zaposlenih. Na ovakve stvari bi direktor trebao da obrati pažnju i da da opomenu kancelarijskom radniku koji je objavio ovako nepotpun oglas za posao. Ali, ako imate potrebu da vam se što više njih javi, kako bi ste imali više posla i prikupili što više CV-a, onda je ovaj oglas za posao savršen. Da li je ovo u redu?

   
 3. Ovo će biti veći problem od Žibela uskoro……Topolčani bi morali ozbiljno da razmišljaju o alternativnom prostoru za življenje. Kompanije nemaju interes da brinu o sveopštem dobru zajednice pošto se to obično odražava na profit ( ulaganje u ekologiju, zdrav vazduh, vodu i uopšte životnu sredinu ). A trenutno je ovo njihovo sve…..ja odoh a Vi kako hoćete.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *