SRPSKA NAPREDNA STRANKA: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

U nedelju 8. jula 2018. godine održani su izbori za Savet MZ Krivaja. Kandidati Srpske napredne Stranke su dobili poverenje građana za svih 9 mesta u Savetu ove Mesne zajednice. Zahvaljujemo se stanovnicima MZ Krivaja na podršci koju su dali Srpskoj naprednoj Stranci a posebno nas raduje izuzetno velika izlaznost na ovim izborima što potvrđuje zainteresovanost građana da svoju Mesnu zajednicu učine prijatnijim mestom za život.

sns-logo-11-620x350Pre 6 meseci održani su izbori u većini Mesnih zajednica i tada je Srpska napredna Stranka ostvarila  odličane rezultate. Kroz aktivnosti svojih predstavnika pokrenuli smo niz novih projekata u proteklom periodu. Na Panoniji je u toku zamena dotrajale vodovodne mreže, u Tomislavcima su izgrađeni novi teniski tereni a u pripremi je projekat za asfaltiranje atarskog puta u dužini od 1 kilometra. Kroz dobru saradnju sa Pokrajinskim sekretarijatom za omladinu i sport obezbedili smo sredstva u iznosu od 2,7 miliona dinara za sanaciju postojećeg sportskog terena u Njegoševu, a u Karađorđevu je u toku rekonstrukcija Kluba omladine a sledi i asfaltiranje Lenjinove ulice. U Malom Beogradu je u toku izgradnja novog dečijeg igrališta kao i novih trotoara, a u Gornjoj Rogatici slede radovi na adaptaciji Doma kulture kao i postavljanje nove ulične rasvete.  U Bačkom Sokolcu će se asfaltirati Svetosavska  ulica.

Očigledno je da su i građani MZ Krivaja prepoznali trud i aktivnosti naših predstavnika u drugim mesnim zajednicama i svojim glasanjem dali podršku našoj stranci.

 

Jedan komentar

  1. Iz ovoga teksta sledi. „Ako ne glasaš za mene nećeš ništa ni dobiti , bez obzira što si platio porez“

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *