Narodna stranka: U subotu prikupljanje potpisa za akciju Jedan potpis menja sve

U subotu, 11. avgusta 2018. godine, u Bačkoj Topoli Narodna stranka organizuje akciju pod nazivom „Jedan potpis menja sve“.

Cilj akcije je prikupljanje potpisa građana protiv sporazuma kojim bi Srbija omogućila Kosovu i Metohiji stolicu u UN i time priznala nezavisnost svoje pokrajine.

Štand na kome će građani moći da daju svoj potpis biće postavljen od 7,30 do 11 sati na platou ispred pijace u Bačkoj Topoli.

Akcija „Jedan potpis menja sve“ započeta je 28. jula i veliki broj građana već je podržao svojim potpisom. Akcija se organizuje širom Srbije, a trajaće i u narednom periodu.

 

2 komentara

  1. Hvala Bogu, akciju treba podržati. Činjenica da vladajuća garnitura na čelu sa AV predaje i prodaje Kosovo. Srpska Lista (čitaj SNS) je na Kosovu u vlasti sa Ramušem Haradinajem, a šta je AV i Marko Đurić govorili za Haradinaja, a sada sa njim prave vladu na Kosovu. A šta se dešava u međuvremenu u Srbiji, siromašnih sve više, mladi i obrazovani beže iz Vučićeve Srbije, institucije sistema u Srbiji praktično ne postoje, sve je u rukama jednog čoveka. Neviđeno bahaćenje i bogaćenje jednog dela njihove klijentele, dok drugi nemaju ni za lekove. Udarili namete na najsiromašniji deo naroda, dok im tajkuni i kriminalci slobodno šetaju Srbijom. Uzurpirali su medije, pa je u Srbiji zavladao totalni medijski mrak, samo je AV i saradnici na televiziji i štampanim medijima, dok se druga strana ne može čuti. Represalijama i medijskim manipulacijama (uz krađu na izborima se održavaju na vlasti). Ovo moramo menjati, počev od vrha vlasti pa do Lokalnih samouprava i Mesnih zajednica.

     
  2. Da sve je to tako!!! I ja bih volela da „nisam odavle““““!!!!

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *