Vikend na manifestacionom trgu povodom dana opštine Bačka Topola

Prethodni dani bili su ispunjeni raznim aktivnostima povodom dana opštine Bačka Topola, a tokom vikenda nas takođe očekuje bogat program na manifestacionom trgu.

U petak, 16. septembra na manifestacionom trgu će nam se predstaviti lokalni proizvođači sa svojim proizvodima. Progaram „Vašar lokalnih proizvoda“ zakazan je za 17.00 časova. Nakon toga, u 19.00 časova počine kulturno – umetnički program naših udruženja pod nazivom „Šarena Bačka Topola“.

U subotu, 17. septembra od 9.00 časova održaće se 20. tradicionalni sajam meda. Pored proizvođača meda na trgu će se naći i tezge lokalnih proizvođača.

Poznato je da svaku manifestaciju obogati učešće najmlađih građana, pa će tako naši mališani upotpuniti dane opštine svojim učešćem i programom „Dečija kavalkada“ koji počinje u 10.00 časova.

Za noćni program zaduženi su novosadski Big Bend & Srpsko Narodno Pozorište čiji koncert „Disko opera“ počinje u 20.00. Noćni program biće započet uz puštanje vatrometa. U nastavku programa do kasnih sati društvo će nam praviti DJ Irvine.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *