Uručene medalje i pehar OKK Topolčanki

Sinoć, 18. aprila u sali OŠ „Čaki Lajoš“ u prelepom košarkaškom ambijentu potpredsednik KSS za takmičenja Dušan Projović i komesar takmičenja Branko Aleksić uručili su pehar i medalje šampionkama Druge ženske lige Srbije.

Foto: Si Studio Digital

Za publiku koja je tokom cele sezone nesebično podržavala klub i nije štedela glas i dlanove sinoć je odigrana i revijalna utakmica.

Trener Dejan Šegrt se zahvaljuje svima koji su podržali klub u proteklom periodu: „Lepa utakmica za kraj ove istorijske sezone. Iskoristio bih priliku da pre svega čestitam svojim devojkama, stručnom štabu i upravi na sjajnoj sezoni. Zahvalnost ljudima iz KSS-a na saradnji i jučerašnjoj poseti. Veliko hvala sponzorima koji su pomogli klubu, medijima na bezrezervnoj podršci, a najveće bravo i hvala našoj bačkotopolskoj publici koja je bila vetar u leđa i pružala nam veliku podršku. Sledi kratak odmor nakon kog počinjemo sa formiranjem tima za Prvu ligu.“

Košarkašice Topolčanke završile su sezonu na prvom mestu na tabeli sa skorom od 19 pobeda i svega 3 poraza i time sebi obezbedile plasman u Prvu žensku ligu Srbije u kojoj će se takmičiti od sledeće sezone.

Foto: Si Studio Digital

Kapiten OKK Topolčanke Slađana Radulović primila je pehar u ime cele ekipe i nije krila zadovoljstvo: „Protekla sezona je prošla u fenomenalnoj atmosferi. Pored jake konkurencije u Drugoj ligi mi smo uspeli da održimo vrh tabele i kao prvoplasirani uđemo u viši rang takmičenja. Našu ekipu do sada je krasila igra i zabava kako na terenu, tako i van njega. Prva liga je veliki korak za nas, kao i za košarku u Bačkoj Topoli. Nadam se da ćemo sa istim entuzijazmom napraviti dobar plasman i naredne godine.“

Foto: Si Studio Digital
Foto: Si Studio Digital
Foto: Si Studio Digital
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *