Upis u predškolsku ustanovu počinje 15. aprila

Iz PU Bambi obaveštavaju da će se upis mališana vršiti od 15. aprila do 10. maja. Upis je obavezan za svu decu rođenu od 1. marta 2014. do 28. februara 2015. godine.

Za decu koja su do sada išla u obdanište, dokumentacija se prenosi iz prethodne godine i smatraće se kao podnet zahtev u ovogodišnjem upisu.

Deca koja se prvi put upisuju prijavljuju se elektronskim putem, bez dostavljanja dokumentacije, koja se automatski pribavlja iz Matične knjige rođenih iz Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

Kada se podnese zahtev preko portala www.euprava.gov.rs ustanova će dodeliti delovodni broj zahtevu i obavestiti preko portala o daljim koracima.

Prijava elektronskim putem, nije moguća za roditelje koji nisu državljani Srbije, pa sve detalje mogu saznati na telefone 062 767 984 i 062 767 913.

Porodice koje upisuju dvoje dece, a imaju pravo na dečiji dodatak, materijalno obezbeđenje, socijalnu pomoć ili dete ima smetnje u psihofizičkom razvoju, dodatnu dokumentaciju dostavljaće putem mail-a [email protected] sa naznakom imena i prezimena deteta.

Dodatnu dokumentaciju pribaviće nakon vanrednog stanja, najkasnije do 1. septembra.

Ukoliko zahtevi budu brojniji od kapaciteta, prioritet će imati deca koja su već pohađala ustanovu 2019/20 godine i deca čiji su roditelji u radnom odnosu.

Za sve dodatne informacije dostupan je sajt www.bambi.edu.rs, za dodatna pitanja vezana za predstojeći upis dostupan je e-mail [email protected] ili već pomenuti telefoni, svakod radnog dana od 8 do 13 časova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *