„Umrećemo od gladi, donesite nam hleba“

Trenutne slike koje svakoga dana stižu iz sveta, naše zemlje, pa i našeg grada zabrinjavajuće su na više nivoa. Izlaz svako od nas traži na različite načine, a ono što je najbitnije jeste da učinimo sve kako bismo zaštitili i sebe i druge. Sa odgovornošću treba da se odnosimo prema sopstvenom zdravlju i zdravlju ljudi koji nas okružuju.

Međutim, u svemu tome ne treba zaboraviti ni oslušnuti kako je naš najbliži rođak, komšija, sugrađanin. Učinili smo sve kako bismo se zaštitili, ali nemojmo baš u potpunosti zatvoriti vrata svojih kuća. Neka ostanu odškrinuta kako bi do nas mogle doći vesti  o onima za koje je sada život stao.

Jedna molba našla se na drvetu u našem gradu, sa veoma uznemirujućom porukom. Porodica sa dvanaestogodišnjom devojčicom vapi za pomoći. Traže ono najosnovnije. Nakon što smo stupili u kontakt sa Centrom za socijalni rad, dobili smo potvrdu ovog slučaja i odgovor da im je pomoć zaista neophodna.

Molimo sve građane, koji su u mogućnosti, da pomognu na bilo koji način. Javite se na broj telefona 024 713 392 ili na adresu Trg Svetog Ilije 24, kako bi pomoć stigla na pravu adresu, a da pritom svi ispoštujemo pravila o zaštiti tokom virusa.

 

 

 

5 komentara

 1. Posto znam ko kaci po topoli, zao mi je samo tog deteta.

   
 2. U Backom Sokokcu vec 3 nedelje nena voca i povrca. Kako skuvati rucak bez luka, sstgarepe, zeleni , krompira. Ima hleba i keksa.

   
 3. Jelena Kabić

  Poruke ovakvog sadržaja mogle su se naći i par godina unazad pre ove situacije, od iste porodice.Mi koji smo u komšiluku pomažemo , i uvek smo.

   
 4. Lepo odes do topole ili moravice i kupis

   
 5. neko iz topole

  selo bez voca i povrca? zalosno…

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *