U OŠ „Čaki Lajoš“ – otvorila se rupa u dvorištu

Roditelje, koji školuju svoju decu u OŠ „Čaki Lajoš“ uznemirila je vest da se u školskom dvorištu otvorila rupa na mestu gde se svakodnevno igraju đaci pomenute škole.

si studio

Otišli smo do škole i primetili da je zabranjen ulaz u školu iz dvorišta, a da su u dvorištu u toku radovi na sanaciji pomenute rupe.

“ U OŠ „Čaki Lajoš“ na kraju letnjeg raspusta došlo je do urušavanja asfalta u školskom dvorištu kod ulaza u kuhinju. Stručnjaci iz opštine su počeli sa popravkom, tako što su otklonili popucali asfalt. 05.09.2019. su došli majstori da završe radove kada je došlo do daljeg urušavanja terena. Kroz novonastalu rupu se moglo videti da je ispod sazidana prostorija koja nije povezana i ne ugrožava stabilnost školske zgrade.
Školsko dvorište je zatvoreno iz bezbednosnih razloga. Škola je preduzela sve potrebne mere da bi učenici, roditelji i radnici škole bili bezbedni.
Oština i mesna zajednica su odmah reagovali, poslali stručnjake i izvođače, da se što pre završi sanacija. Radovi su u toku.“ – poslala je saoštenje za naš portal direktor škole Vojter Pulai Monika

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *