Turistička organizacija opštine Bačka Topola na novoj adresi

Turistička organizacija opštine Bačka Topola preselila se na novu adresu. Sad se nalazi na adresi: Glavna 12., u objektu bivše knjižare ,,Forum“, pored bioskopske sale.

„Obzirom da smo bogatiji novim sadržajem suvenirnice, možete svratiti kod nas radnim danima, od 07-15h i izabraniti neki lep suvenir iz naše kolekcije. Takođe, sad u našem gradu postoji i info-stub sa monitorom, na kojem možete videti i pročitati kakav turistički sadržaj nudi naša opština. Info-stub monitor je smešten u prostorijama Turističke organizacije opštine.

Što se tiče aktivnosti Turističke organizaceij opštine Bačka Topola, ako epidemiološka situacija bude dozvoljavala, mi se pripremamo za aktivno leto, koje će se održavati svakog vikenda u julu mesecu pored obale Zobnatičkog jezera, sa bogatim sadržajem, kako za odrasle, tako i za naše najmlađe sugrađane. Predviđene su razne sportske aktivnosti i još mnogo zanimljivosti o čemu ćemo vas na vreme obaveštavati. Takođe, za septembar mesec spremamo manifestaciju ,,Izađi mi na teglu“, u okviru ,,Dana opštine Bačke Topole“. O svim događajima možete pročitati na našoj fejsbuk stranici: Turistička organizacija opštine Bačka Topola i na našem sajtu: www.backatopola.org.rs“ istakla je Marina Krsmanović.

 

2 komentara

  1. To Zobnaticko jezero su godinama placali i isplatili i sagradili stanovnici Backe Topole. I kako sad to da je zobnaticko? Ko je to omogucio?

     
  2. Verovatno nude jako bogat sadržaj, Topola vrvi od događanja.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *