„Solunci“ počeli pripreme

Trener FK Solunac-a iz Karađorđeva, Nikola Rašeta izvršio je prozivku fudbalera za prolećni deo prvenstva.

Nakon urađenih lekarskih pregleda nastaviće se pripreme za prolećni deo prvenstva.

„Ambicije našeg kluba ostaju i dalje najviše. I dalje težimo ka našem jedinom cilju, a to je ulazak u viši rang takmičenja. Što se pojačanja tiče, doveli smo proverene igrače na pojedine pozicije kako bi ojačali tim za nastavak borbe i osvajanje titule“ – izjavio je trener Rašeta.

Od pojačanja u klub došli su Milan Samardžija, Igor Sabo – golman, Goran Grbić, Denis Barna i Milan Šušnjar. Sekretar kluba Milan Panjković predstaviće sve navedene igrače fudbalskoj javnosti u narednim danima.

Ukoliko ne bude nikakvih van fudbalskih smetnji smatramo da imamo ekipu za mnogo veće domete od trenutnih“, nastavlja Rašeta i dodaje da FK Solunac svim učesnicima takmičenja želi fer i poštenu borbu. Takođe, poziva se publika da u što većem broju svojim prisustvom na stadionu podrži klub i igrače.

FK Solunac ovim putem želi javno da se zahvali svojim vernim navijačima koji su njihov vetar u leđa. „Poznato je da FK Solunac broji najviše gledalaca na svojim utakmicama i da smo podigli ligu na neki viši nivo po pitanju gledanosti. Ne smemo da zaboravimo da istaknemo da klub ima veliku podršku od restorana Pukni Zoro i lovačkog udruženja Karađorđevo. Pravi prepoznaju prave, a ono što ih veže je ljubav prema Soluncu“, zaključio je trener FK Solunca Nikola Rašeta.


 

Jedan komentar

  1. FK Solunac je pre 20 godina bio tim iz Bajše. Otkud sada to da je u Karađorđevu? Kupili wu im licencu ili šta?

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *