Skup za Martinu!

Neformalna grupa građana „Za Martinu – Martináért“, danas, 25. oktobra ispred Robne kuće „Panda“ u centru Bačke Topola organizuje građanski skup pod nazivom „Skup za Martinu i njen povratak kući“.

Foto: Privatna arhiva

Cilj skupa jeste da se iskaže nezadovoljstvo radom Centra za Socijalni rad Bačka Topola (CSR) u slučaju deteta Martine Šimon i porodice Ozorak iz Bačke Topola.

Početak skupa planiran je za 17.00 časova. Nakon obraćanja organizatora i gostiju biće organizovano skupljanje peticije za smenu direktorice CSR Jasmine Zimonjić, i šetnja sa plišanim igračkama u centru Bačke Topole.

Nakon šetnje predviđeno je obraćanje članova porodice Ozorak, u smislu zahvaljivanja prisutnima.

Organizatori pozivaju građane da dođu u što većem broju kako bi što pre vratili Martinu svojoj kući i poručuju da ko je u mogućnosti ponese plišanu igračku sa sobom.

 

3 komentara

 1. Ne diraju me lažne emocije

  Ako se vrati mala Martina porodici Ozarak na usvajanje. Neka vrate sve pare što su uzeli od države za 4 godine. Neka mi neko odgovori zašto nije usvojila Erika ćerku od brata nego je za nju primala do njene 18 godine

   
 2. Podrska Jasmini Zimonjic

  Kojoj kuci?!To nije Martinina kuca, ona je bila na privremenom opbliku smestaja koje se zove hraniteljstvo i za to je hranitelj dobijala naknadu .Kad je toiko voli sto se nije odrekla naknade,posto to moze po zakonu.Nego sad svoje emocije stavlja ispred interesa deteta,koje treba da ima roditelje.Sta oni misle da je zakon igracka pa sad kako se njima svidja hocu da usvojim e ne moze, ajd onda moj sin nek usvoji.Zasto se nisu prijavili kao usvojitelji , a ne kao hranitelji da bi dobijali naknadu,sad kad dete po zakonu ima pravo da dobije roditelje oni opstruisu.

   
 3. Naprednjaci, pa jel vas nije sramota?

  Niste se malo uprpili? To sto radite, godinama ćutimo i gutamo. I ćutimo, i puštamo da pravite budale od nas. A šta je sad? Narod se digao, odmah se zavukli u mišje rupe.

  Ako je Zimonjićka tolika svetica, prvenstveno ŠTA IMA ONA DA TRAŽI SUBOTOM U POLA 9 po tuðim kućama?

  Zašto su je ono beše sklonili iz Kanjiže? A da, zbog zloupotrebe službenog položaja.

  Do sada smo trpeli, ali decu nam nećete pipnuti. Danas je to Martina, sutra može biti bilo koje dete iz roditeljske kuće.

  Ološu jedan.

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *