Sekretar Basta obišao Njegoševo i Pačir

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta posetio je danas Njegoševo i Pačir.

Foto: Si Studio Digital

U društvu predsednika Skupštine opštine Bačke Topole Saše Srdića, članova veća, sekretar je u Njegoševu obišao novo dečije igralište koje se nalazi u okviru Predškolske ustanove ,,Bambi“. Igralište je izgrađeno zajedničim sredstvima koje je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, MZ Njegoševo i lokalna samouprava.

Dečije igralište će moći da koriste sva deca iz naseljenog mesta, kojima će ovo igralište omogućiti socijalizaciju i razvoj motoričkih sposobnosti.

Ukupna vrednost projekta iznosi 2.074.896,00 dinara, od čega je 1.100.000,00 dinara obezbedio Pokrajinski
sekretarijat za sport i omladinu, a 974.896,00 dinara je obezbedila MZ Njegoševo i lokalna samouprava.

U okviru dečijeg igrališta, postavljen je multifunkcionalni kompleks tobogana, modernih ljuljaški, klackalica sa 2 sedišta, njihalica, klupa sa naslonom i dr.

Foto: Si Studio Digital

Sekretar Basta je u Pačiru obišao rekonstruisani košarkaški teren koji se nalazi u okviru OŠ „Moša Pijade“, čiju rekonstrukciju je u potpunosti finansirao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Foto: Si Studio Digital

Vrednost ovog projekta, koji je obuhvatio skidanje starih slojeva, postavljanje nove multifunkcionalne podloge, obeležavanje linija terena i nabavku novih koševa, iznosi 2.934.672,00 dinara.

Foto: Si Studio Digital
Foto: Si Studio Digital
Foto: Si Studio Digital
 

4 komentara

 1. Kakvi kadrovi sunce ti poljubim 😀

   
 2. Jadna ova deca sto su ih naterali.

   
 3. Ova podloga koja je ispod igralista nije adekvatna i opasna je za decu da stave u nos uvo usta…. Stara igralista okej razumem ali kad pravis novo daj odradi ga kako treba . Ali ovde nije taj deo bitan ni deca vec promovisanje pre izbora kad prodju nema ih ni na radnim mestima ….

   
 4. A druga stvar iskoriscavate malu decu da snimate za kampanju?????? Aloooooooo. Gde ste bili protekle 3 godine? Sta ste uradili?

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *