Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica, Ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli, u petak 03. juna 2022 .godine, od 10 do 13 časova u Domu kulture (izložbena sala), ulica Glavna br. 12.

Pozivamo nezaposlena lica, lica koja traže promenu zaposlenja, sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja, te i da se prethodno jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za Sajam.

U Ispostavi NSZ u Bačkoj Topoli se organizuju aktivnosti u cilju što bolje pripreme kandidata za predstojeću manifestaciju.

U okviru ovih priprema nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u obukama za Aktivno traženje posla ili u Klubu za traženje posla (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti).

Zainteresovani poslodavci svoje učešće mogu prijaviti najkasnije do 20. maja 2022.godine u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Ispostava Bačka Topola, na adresi Vidovdanska 3, odnosno e-mailom na [email protected].

Dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona: 024/712-259.

Na predstojećoj manifestaciji očekuje se prisustvo oko 20 poslodavaca.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *