Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli

U okviru svojih redovnih aktivnosti Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica, ispostava Bačka Topola organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 28. septembra u velikoj hali JP „Тržnica“, od 9.30 do 15.30 časova.

sajam zaposljavanja

Ove godine je osmišljeno da se sajam organizuje tako da se u okviru ove manifestacije priključi i učešće srednjih škola Opštine Bačka Topola i poslodavaca koji bi imali prezentaciju poslova koji bi se kod njihmogli raditi. Cilj sajma je da se na jedan nov način povežu poslodavci, nezaposlena lica i učenici srednjih škola kao budući potencijalni radnici ili preduzetnici. Predstavnici firmi će obavljati razgovore sa kandidatima i ujedno prezentovati svoja preduzeća sa pratećim reklamnim materijalom. Nacionalna služba za zapošljavanje učestvuje sa prezentovanjem svojih aktivnosti kako bi svi učesnici videli koji set usluga mogu koristiti. Učešće na sajmu zapošljavanja je besplatno. Zainteresovani poslodavci mogu svoje prijave za učešće dostaviti najkasnije do 12. septembra.

Kontakti za informacije – Danijela Jeremić, koordinator posredovanja u zapošljavanju, tel: 064/810-7246 ili 712-259, fax.715-185, e-mail: [email protected]
Vesna Ivanišević, savetnik za zapošljavanje, tel: 712-378,
e-mail [email protected]

 

Jedan komentar

  1. Sta je sa mlekarom? Gde je onaj sto mi ke opalio repliku kako se mlekara gradi, da izadjem napolje jer sam ogranicen

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *