Relja Popović: „Hvala na ljubavi i energiji“

Sinoć, 11. avgusta, održan je koncert Relje Popovića na sportskom terenu OŠ „Nikola Đurković“ u Feketiću. Opium party team je sinoć, uz pomoć sponzora, organizovao koncert jednog od naših najpoznatijih hip hop i pop muzičara Relje Popovića. Atmosferu su zagrevali DJ Vex koji je otvorio koncert i DJ & MC Bone koji je svojim nastupom pripremio publiku za Reljin dolazak.

Tokom koncerta Relja je otpevao neke od svojih najvećih hitova u karijeri, još od vremena Elitnih Odreda, pa sve do danas.

Mnogobrojna publika u Feketiću imala je priliku da premijerno čuje izvođenje poslednje pesme „Kraj je“ sa novog albuma Made in Balkan, koja je za Relju, pored pesama „Beograd“ i „Ljubavi moja“, najemotivnija.

„Momci su napravili dobru organizaciju, zvali su nas i odlučili smo se da radimo tu. Sve se poklopilo, imali smo slobodan datum i prihvatili smo poziv“, izjavio je Relja o svom dolasku u Feketić.

Publika je bila izuzetno dobro raspoložena, atmosfera je bila odlična, fanovi su skandirali Reljino ime i sve je proteklo u najboljem redu.

Pitali smo Relju kakva je očekivanja imao od koncerta kada je prihvatio poziv organizatora: „Pa s’ obzirom da retko radim Srbiju malo sam bio skeptičan, ali je sve proteklo vrhunski, vrhunska je atmosfera, dobar provod, sve je bilo super.“

Svojim fanovima poručuje da ih voli i zahvaljuje se na ljubavi i energiji koju mu pružaju.

Ivana Ivanović

 

 

 

 

 

Jedan komentar

  1. A mrtva Topola ništa? Ko sedi u lokalnoj samoupravi nije ni čudo.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *