Rekonstrukcija – Novo Orahovo

U Novom Orahovu su započeti radovi od priorittnog značaja. Tu spada i rekonstrukcija javne rasvete na koju će ove godine biti utrošeno 660.000 dinara.

Do sada je zamenjeno 10 rasvetnih tela, a planira se postavljanje još 30 novih. Približava se kraju izrada plana rekonstrukcije igrališta, kao i popravka eko-česme u naselju.
Ovi pomaci su pozitivno ocenjeni od strane meštana koji su učestvovali na nedavno održanoj seoskoj skupštini, gde je , između ostalog rečeno, da se među daljim planovima nalazi i popravka putnih površina u ulicama sela. Na sastanku je održana i javna rasprava o priključenju naselja u sistem pružanja usluge organizovanog odnošenja smeća iz domaćinstava od strane javnog preduzeća „Komgrad“ iz Bačke Topole. Nakon diskusije o pozitivnom značaju ove novine, učesnici su usvojili predlog.
Mesna zajednica Novo Orahovo je već predala zahtev „Komgrad“-u i sada čekaju ponudu sa cenom. Očekivanja su da će po povoljnim uslovima uspeti da ugovore ovu uslugu sa stanovnicima i sa bačkotopolskim javnim preduzećem.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *