POMOCIJA PROGRAMA SUANPAN

Pozivamo Vas  da sa decom dođete na promociju programa i druženje sa uzrasno adekvatnim testovima procene pažnje i koncentracije.

Promocija će se održati 4. oktobra u prostorijama Smart edu&ca centra sa početkom u 16.00 časova.

Smart edu&ca u Bačkoj Topoli već 5 godina realizuje program SuanPan mentalne aritmetike kojim se trajno unapređuju intelektualne sposobnosti kod dece od 5 i 14 godina. Radom na abakusu se podstiče istovremeni rad leve i desne moždane hemisfere i na taj način se stvaraju veze u mozgu – nervne sinapse – koje podstiču rad svih centara zaduženih za mišljenje, povezivanje i logiku. Izvode matematičke operacije na abakusu koristeći obe ruke istovremeno. Taktilni trening je važan u razvoju grafomotoričkih sposobnosti, a grafomotorika na intelektualni pa time podstičemo programskim vežbama razvoj veza u mozgu – nervne sinapse – koje ostaju zapamćene trajno kao uvežbani putevi za celovito učenje. Cilj utiče na poboljšanje memorije, pažnje i koncentracije!

Polaznici tokom kursa razvijaju samopouzdanje, i deca emotivno sazrevaju sa podstrekom za napredak i lakše usvajanje tekućeg gradiva u školi. Ono što nas razlikuje od većine je produkt programa, odvojena pažnja polaznika, koja krasi retke velike svetske genije,  gde me moguće raditi efikasno dve stvari istovremeno ne prekidajući ni jednu! Deca koja završe kurs iz SuanPan mentalne aritmetike u stanju su da daju rešenje za složene aritmetičke operacije bez kakvih pomagala, isključivo misaonim putem.

Koncept Mentalna Aritmetika SuanPan omogućava svakom detetu da razvije svoje individualne potencijale i dosegne maksimum svojih mogućnosti.

Upisujemo tri uzrasne grupe:
KINDER (predškolci 5-6-godina),
PRIMARNA (1-3. razreda osnovne škole),
SEKUNDARNA (4-8. razreda osnovne škole).
Program je prilagođen uzrastu. Kurs traje osam meseci, a nastava se odvija jednom nedeljno.

Sa decom rade diplomirani vaspitači i profesori predmetne nastave sa višegodišnjim radnim iskustvom i metodikom rada.

Rad se odvija u malim grupama zbog kovid mera pa je pažnja svakom detetu apsolutno posvećena. Upisjemo polaznike na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku.

Više o programima možete videti na sajtu www.smartedu.co.rs  gde možete izvršiti i on line prijavu deteta  https://smartedu.co.rs/prijava-za-edukaciju-2/

Prostorije Smart edu&ca centra se nalaze u ulici Nikole Tesle br.2 u Bačkoj Topoli.

Kontak telefon 069-1246939 i 060-6315-444

Promocija programa za roditelje sa decom su u ponedeljak 04. oktobra od 16.00 do 17.00 časova.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *