Požar u fabrici pogrebne opreme

Večeras oko 19.45 min, u fabrici pogrebne opreme „Usluga“ iz Bačke Topole došlo je do požara.

foto: Si Studio Digital

Kako nezvanično saznajemo, u jednom od pogona, požar je izbio na električnom ormaru.

Na svu sreću, brzom intervencijom i snalažljivošću prisutnih radnika fabrike, požar je ugašen ali je za svaki slučaj pozvana i vatrogasna služba koja je brzo stigla na lice mesta i obezbedila mesto požara.

Na lice mesta izašla je i policija, direktor fabrike Melinda Kokai-Mernjak a očekuje se dolazak i vlasnika Janoša Žemberija.

Uviđaj je u toku.

 

4 komentara

 1. To su zapalili ovi iz Umetnosti kao osvetu za paljavinu svoje fabrike koju su izvršili ovi iz Usluge ???
  Ko će da pali novi stadion ? Ima li nekih naznaka ? Kod Obrenovca ima jedno selo koje se zove Piroman, možda bi trebali da porazmislite o promeni imena varoši ?

   
 2. Vala. …Cini mi se biće toga još! !Nesoj se nekako mora iskorjeniti.Dje se god okrijenes uvek isti vlasnici nekadašnje društvene imovine!!Neka se zahvale glupavim Srbima!!..A što se tiče novog stadiona. (Što ga spomenu no passaran )..rano je za akciju..čist beton lako ne gori. .ha..ha.ha..!!

   
 3. E Njegoše moj dragi, možda bi ti bilo pametnije da sadiš boraniju, umesto što se baviš motivacijom piromana! Znaš li da to spada u krivično delo!? A ako si od onih koji su iznad zakona, a po svemu sudeći jesi, onda se bar udostoji i ne kaljaj Njegoševo ime tim skrnavim pravopisom i alkoholičarskim rečnikom, jer mu, kao čovek, nisi ni do kolena!

   
 4. Остави се ти Његоше и мене и глупавих Срба, ако ти се не свиђа овде ено ти од петка слободан прелаз преко граница па путуј игумане где ти је боље. И што Мукица каже не каљај то часно име , греота је….

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *