Posle skoka s mola zadobio tešku povredu kičme

Tridesetosmogodišnji Crvenčanin juče oko 15 časova zadobio je teške telesne povrede nakon skoka sa mola u bačkotopolsko jezero.

foto: Si Studio Digital

Jedno od najatraktivnijih kupališta u Vojvodini ovo jezero okuplja građane sa različitih destinacija. Meštani i redovni posetioci jezera očigledno su svesni gotovo zastrašujućeg pada nivoa vode, ali oni koji dolaze iz daljine ili oni koji dolaze prvi put to ne mogu da znaju.

foto: Si Studio Digital

Tako je bilo i juče kada se posetilac iz Crveke, neznajući, odlučio na skok sa mola u veoma plitku vodu i tom prilikom udario glavom u kamen na dnu jezera. Povređenom mladiću odmah su u pomoć pritekli ostali kupači i izneli ga na bend.

Pozvana je hitna pomoć koja ga je odmah odnela u subotičku bolnicu, a kako nezvanično saznajemo on je sa teškom povredom vratnih pršljenova premešten u Spinalni centar Banjica u Beogradu, na dalju dijagnostiku i lečenje.

foto: Si Studio Digital

Danas smo posetili jezero koje na kupališnom delu ima četiri mola od kojih je na tri postavljeno upozorenje o upotrebi mola na sopstvenu odgovornost, ali baš sa ovoga mola gde je nastala ova teška povreda ne postoji nikakvo obaveštenje.

foto: Si Studio Digital

Od prisutnih posetilaca saznali smo da se neko od odgovornih juče pojavio na jezeru i postavio PTT trake, građevinsku mrežu, a iz fotografija sami procenite da li je ovo adekvatna mera nosioca odgovornosti.

Da li će ova teška povreda uticati na odgovorne da postave spasioce i preduzmu sve neophodne mere bezbednosti na kupalištu koje broji nekoliko hiljada posetilaca?

foto: Si Studio Digital
 

6 komentara

 1. Ljubišić Jelena

  Želela bih da saznam ko su ljudi koji su ga spasili kako bih ih pronašla i lično im se zahvalila. Spasili su mu život. Ako bilo ko ima neku informaciju neka me kontaktira. Jelena Ljubišić,njegova supruga

   
 2. Tako to ide kada se platq daje nekome ko sve vreme glumi da je odgovoran i pametan. Nekome ko ne želi da dá platu nekome ko to zaista jeste!

  Treba svi vi da se zapitate da li je cena njihove „čestito“ zarađene plate mala ili velika?

  A ova narandžasta mreža me nasmejala i rasplakala u isto vreme. Pa dragi moji odgovorni… neko dete će pomisliti da je klizaljka pokvarena, preće preko nje i skočiti u vodu… Jel se Vi sprdate sa nama? Izvinite na izrazu, ali na ovo što vidim prosto ne mogu drugaçije da se izrazim. SRAMOTA, STIDA BEZ!

   
 3. Izgorelu kućicu u šumi su omotali istom takvom narandžastom trakom. Sa zakašnjenjem od 2 samo meseca 😁😁😁 Toliko o tome koliko oni vode računa o jezeru. Znaju samo to što pročitaju i vide na internetu 🤣🤣🤣 Robotwki šefovi. Novo-stara generacija 🤣🤣🤣

  I sad vi meni recite kako da ne budem sarkastičan? Nemoguća misija 8

   
 4. Nema opština para za obezbeđivanje jezera, mora da se finansira Lejk festival.

   
 5. Amalia Homolya

  Dobar dan Jelena.volelabi da stupim u kontakt sa vama.
  Ja sam primetila vašeg supruga.Amalia

   
 6. Amalia Homolya

  Dobar dan Jelena.Volela bi da stupimo u kontakt.
  Ja sam prva videla vašeg supruga.Amalia

   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *