Pokrajinski sekretar za sport u poseti OKK Topolčanka

Dane Basta ugošćen od strane rukovodstva novog člana Prve ženske lige u košarci.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Dane Basta, obišao je Omladinski košarkaški klub Topolčanka koji se ove godine nakon tri decenije vratio u Prvu žensku ligu u košarci. Doček su priredili rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Goranom Ivaniševićem, članovima uprave ali i sportski sektor u vidu trenera prvog tima Dejana Šegrta i sekretara kluba Srđana Miletickog.

Ispred OKK Topolčanka pokrajinskom sekretaru je uručen poklon u vidu dresa kluba sa natpisom njegovog prezimena. Razgovoralo se o uspesima kluba, planovima za narednu sezonu i takmičenju u Prvoj ligi Srbije.

OKK Topolčanka se ovim putem srdačno zahvaljuje gospodinu Basti na izdvojenom vremenu i volji i želji da pokaže interesovanje za ovaj sportski kolektiv. Pokrajinski sekretar je pozdravio napore kluba i uložen trud, obećavši da će kao i do sada i država i pokrajina stajati na raspolaganju i pružiti pomoć.

 

Jedan komentar

  1. Svi ti koji našeg Dejana sad tapšu po ramenu su ga do ovog uspeha pljuvali i ogovarali i hteli da mu zagorčaju život.
    Sad su mu “ najbolji drugovi “ . Ništa novo za “ ljude “ iz Bačke Topole.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *