Pokrajinski sekretar za sport posetio bačkotopolske škole

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, posetio je danas Bačku Topolu, OŠ “Čaki Lajoš” gde je obišao košarkaški teren, obnovljen sredstvima pokrajine vrednosti 2 miliona dinara.

Postavljena je tartan podloga i nove table, a naredni korak je saniranje drugog dela sportskog dvorišta, odnosno rukometnog terena, za šta je predviđeno 3 miliona dinara, kazao je Batez. Dobra saradnja sa lokalnom upravom i rukovodstvom škole rezultirala je tom vrednom investicijom, a nova ulaganja su u najavi, kazala je direktor škole Zorica Malacko.

Foto; ICTK
Foto; ICTK

Ovu obrazovnu ustanovu čekaju ozbiljniji radovi na zameni stolarije, podova i školskih toaleta, a u dogledno vreme i na obnovi jedne od nastarijih školskih sportskih sala, navela je član opštinskog veća za obrazovanje Marina Popović. Prioritet u radu Sekretarijata za sport i omladinu između ostalog je i razmatranje mogućnosti izgradnje sportskih hala u mestima gde one ne postoje, što je slučaj i sa Bačkom Topolom, a isto tako postoje mesta bez otvorenih terena, pa će u dogledno vreme to biti tema razgovora između strana koje tome mogu doprineti i pomoći, naveo je Batez. Tokom boravka u Bačkoj Topoli, pokrajinski sekretar za sport obišao je i OŠ “Nikola Tesla”, balon salu Poljoprivredne škole i Akademiju fudbala u izgradnji. Sa stanjem sportske infrastrukture, gosta iz pokrajine upoznao je član veća za sport Ognjen Despotović sa saradnicima i predsednik SO Saša Srdić.

Foto: Dejan Vukovic
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1720
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1727
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1745
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1785
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1798
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1811
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1820
Foto: Dejan Vukovic
IMG_1824
Foto: Dejan Vukovic
 

2 komentara

  1. srbenda iz backe toplole

    Osim Nemanje (koji bio sportista) … ostali su TOTALNI Tutumraci za ovu temu!!

     
    • nemanja je pre svega preletac…. gledo sam ga na tv prica kako predhodna vlast nije obezbedila reflektore za terene spartaka iz subotice… a on bio ta vlast… covek se ljubi u celo jer obraza nema

       

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *