Počelo rušenje bivšeg hotela

Jutros su počeli radovi na rušenju nekadašnjeg hotela Panonija u centru Bačke Topole. Prema prethodnim najavama, ruše se dva gornja sprata ovog objekta.

Nakon završetka ove faze slede radovi na postavljanju novog krova. Izvođač radova je PREMIJUS DOO iz Batajnice, vrednost radova je procenjena na iznos od  8.400.073,52 dinara, a rok za njihovo izvođenje je 90 dana.

Ovim je započeto uređenje centralnog dela našeg grada. Nadamo se da će svi radovi biti završeni u za to predviđenom roku i da će i Bačka Topola konačno imati uređen centar.

 

 

4 komentara

 1. Taman ce biti mesta za jos jednu fontanu i jos klupa 🤣🤣🤣

   
 2. Vladimir Bukvic

  Dobar dan BOTOVI i VELIKI POZDRAV JACI iz MALOG BEOGRADA . Zna li se ko je SVECANO OTVORIO RUSENJE ili CEKATE zavrsetak radova … JURIS BOTOVI a ti JACO u PRVE REDOVE

   
  • A u cemu je izvinite problem? Kukali smo da nema novih fabrika ,eno grade se u Industrijskoj zoni. Zalili smo se da je centar neuredjen sad se konacno uredjuje deo po deo. Onda smo se zalili na izgled hotela radovi su poceli ali opet ne valja….jbg mnogo smo teski ljudi.

    
   • Isključi televizor i pogledaj oko sebe

    Petro, problem je u godini, sada je 2018. godina. „Iz perspektive puža i kornjača je hiperaktivna“. Najlakše ćeš prihvatiti da nešto nije u red ako se potrudiš da saznaš podatak koliko je ljudi napustilo opštinu i državu. Otišli su baš zbog toga što nešto nije u redu, ne zbog toga što neko piše i priča da je u redu ili nije u redu. Problem je u tome što se ne može živeti od poštenog rada pa na dalje…

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *