Otvoren Centar za Covid 19 mere – ko sme, a ko ne sme da radi!

Centar za Covid 19 mere otvoren je danas, 19.marta, i ima za cilj pružanje informacija o delatnostima koje mogu da se obavljaju u skladu sa aktuelnim ograničenjima.

Na zvaničnom sajtu inspektor.gov.rs možete da dobijete informacije o najnovijim naredbama i uredbama koje se primenjuju u vreme pandemije, a putem kontakt forme možete da postavite sva pitanja koja se tiču postupanja u skladu sa Naredbom o radnom vremenu za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti virusa Covid 19.

Centar je otvoren za sve građane i privredne subjekte. Možete da postavite pitanja koji konkretno objekti mogu da rade za vreme ograničenja, do koliko sati, u kom obimu i sa kojim kapacitetom, a takođe možete da tražite pojašnjenje ukoliko vam neke od mera nisu jasne, a odnose se baš na vaše privredno društvo. Odgovori će biti objavljeni na dnevnom nivou.

Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu Srbije nada se da će rad ovog Centra značajno unaprediti efektivnost protivpandemijskih mera i doprineti boljem razumevanju mera od strane građana i privrede.

 

 

Jedan komentar

  1. Ovaj komentar je posvecen kukavcima (osobe sklone kukanju)!

    Nije mi jasno zbog cega se toliko kuka ovde kod nas. Vi kukavci bi trebalo da se informisete malo kako je u okolnjim zemljama EU! Pocevsi od broja umrlih na dnevnom nivou koji je u proseku za 3x veci, a o merama karantina i zatvaranju celih metropola sirom EU i da ne pricam. Srecni ste sto zivite ovde i trebalo bi da budete malo zahvalniji za nadljudske napore celog kolektiva. Zivite u bajci da je sve laz i od istina po drustvenim mrezama. Ako vec niste u stanju da pomognete, onda barem ne otezavajte. Stime sto samo kukate i od malih problema, pravite PROBLEMCINE, direktno ugrozavate nacionalnu bezbednost. Nije ni cudo sto se sve vise prica o izdajnicima moze cuti u poslednje vreme. Uozbiljite se malo, poceskajte se po glavi i pogledajte „gore-levo-desno-ispred“ malo za promenu, umesto dole u telefon i medjunozje.

     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *